Якби не він, то не засяяла б ні Полякова, ні Барських: що відомо про зіркового продюсера Михайла Ясинського

Всі знають зірок українського шоу-бізнесу, що підкорюють не лише Україну, але й цілий світ своїми піснями, але мало хто знає, хто стоїть за цим успіхом.

Михайло Ясинський – відомий в зіркових колах продюсер, завдяки якому засяяла не одна українська зірка, але мало хто знає про самого зіркового чоловіка. Редакція сайту Добрі новини пропонує детальніше познайомитись з чоловіком.

Народився Михайло в Запоріжжі 14 лютого 1977 року. Чоловік закінчив музичне училище в рідному місті, а потім вступив до Київського національного університету культури та мистецтва, на посаду менеджменту шоу-бізнесу. З цього все і почалося. За час своєї роботи він встиг попрацювати на запорізькому ТРК “Алекс”, був ведучим та одним з продюсерів молодіжних програм “Автопілот”, “Рест Клуб” та інші.

Хто такий Михайло Ясинський, завдяки якому сяють українські зірки
Хто такий Михайло Ясинський, завдяки якому сяють українські зірки

З 2000 років почав працювати в одному агенстві з Віталієм Климовим, який був першим продюсером гурту “Океан Ельзи”, а також співпрацював з Леонідом Бурлаковим, який, в свою чергу, був продюсером Земфіри та гурту Мумій Троль.

В 2004 четвертому році Михайло почав працювати з Лободою, а в 2007 разом з Аланом Бадоєвим зайнявся продюсуванням Макса Барських. Подейкують, якби не Ясинських, про Макса Барських всі б швидко забули і перестали згадувати вже після “Фабрики”. На фоні такого успіху була створена компанія Secret Service Entertainment Agency, яка співпрацювала з Ольгою Поляковою, Максом Барських, Аланом Бадоєвим, Олегом Винником, Лободою, гутром “Агонь” та багатьма іншими зірками.

Зірковий продюсер Михайло Ясинський
Зірковий продюсер Михайло Ясинський

В середині 2009 року чоловік почав працювати з Могилевською, але потім займався Світланою Лободою під час конкурту “Євробачення-2009”. В 2013 році він підписав контракт з Ольгою Поляковою і за час його співпраці з нею співачка стала однією з найкращих співачок України. Крім такого успіху, Михайло допомагав своїм зіркам писати пісні та музику, яка теж користувалась і продовжує користуватись великим попитом.

Проєкти Михайла Ясинського

  • Спектакль “Король Убю” в 2017 році;
  • Бізнес Джем-сесія в 2014 році;
  • Виставка-музей досягнень братів Кличко в 2014 році;
  • Музичне видання “Пан Коцький” в 2003 році;
  • Телевізійний проєкт “Вищий пілотаж” в 1997 році.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини