Олександру Педану – 41 рік: найцікавіші факти з біографії друга Фреймут від “Підйому” до шоу про університети

Відомий український ведучий Олександр Педан святкує свій день народження. Пригадуємо найцікавіші факти з біографії знаменитості – від "Підйому" до "універів"

Сьогодні, 24 березня, один з найвідоміших українських телеведучих святкує свій день народження. 1982 року у Хмельницькому на світ з’явилась майбутня зірка телебачення, яка підкорила серце не одного шанувальника. Знаменитість особливо запам’ятали у зірковому тріо з Ольгою Фреймут і Сергієм Притулою. Час минув і в кожного з друзів опинилась власна професійна дорога. З нагоди 41-го дня народження знаменитості пригадуємо найцікавіші факти з його біографії.

1. Хоча з самого дитинства й Олександр Педан, і його батьки розуміли, що він виросте дуже відомим і побудує кар’єру в шоубізнесі, вступити в університет на творчу професію не вдалось. Знаменитість провалив екзамени й був змушений навчатись на економіста.

Як Олександр Педан виглядав у дитинстві
Як Олександр Педан виглядав у дитинстві

2. Відомий український телеведучий є прихильником активного способу життя. У вільний час Олександр Педан полюбляє не на дивані відпочивати й книжки читати, а досліджувати можливості свого тіла – знаменитість зізнається, що не може уявити свого життя без постійного відчуття драйву. Серед улюблених занять Педана сноуборд, кайт-серфінг, парашут і навіть екстремальний банджі-джампінг.

Олександр Педан зі своєю коханою дружиною Інною
Олександр Педан зі своєю коханою дружиною Інною

3. Цьогоріч зіркова пара Олександр та Інна Педан святкують 20 років подружнього життя, втім одне одного знаменитості знають дещо довше, ніж з 2003 року. Насправді свою майбутню дружину відомий український ведучий зустрів ще під час навчання в школі. Вперше вони познайомились, коли чоловік навчався у 9 класі, втім тоді одне на одного юнаки не звернули уваги. Доля знову звела майбутніх закоханих в університеті. Саме тоді вони зрозуміли, що це – точно знак.

4. Якщо ви звикли, що тільки діти можуть бажати полетіти в космос, то дуже помиляєтесь. Дорослий Олександр Педан одного разу розповів, що його найзаповітніша мрія полягає не у матеріальних благах чи подібних речах, як у багатьох дорослих людей, а в бажанні побачити, що ж там – за межами планети Земля.

Сьогодні Олександр Педан разом з донькою сприяє покращенню освітніх умов в Україні
Сьогодні Олександр Педан разом з донькою сприяє покращенню освітніх умов в Україні

5. Сьогодні знаменитість є ведучим програми, в якій перевіряє різні університети по всій країні. У шоу “УніверCheck” разом зі своєю донькою Валерією Олександр Педан відвідує українські заклади вищої освіти та чесно розповідає про навчання там.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини