Тарас Цимбалюк показав, яким він був до популярності: “Підпрацьовував на футбольних матчах”

Український актор Тарас Цимбалюк став справжнім символом для багатьох жінок, але мало хто знає, як він виглядав та чим займався до своєї популярності.

Відомий український актор та зірка серіалу “Спіймати Кайдаша” Тарас Цимбалюк активно займається спортом, веде соціальні мережі та приймає учась у благодійних проєктах. Крім діяльності на благо нашої країни, чоловік будує щасливі стосунки зі Світланою Готочкіною, яку Цимбалюк тривалий час приховував від громадськості.

На фото в соціальних мережах Тарас виглядає підтягнутим та видно, що він любить доглядати за собою, але мало хто знає, яким він був до того, як став попуялрним. Актор вирішив поділитися ексклюзивними кадрами зі свого минулого, коли він ходив по дрібним підробіткам і не користувався великим попитом серед жночої частини людства.

У студентські роки хлопець заховлювався футболом, але крім свого захоплення він ще й підпрацьовував на футбольних матчах стюардом. На знімку Тарас у відповідній робочій формі в далекому 2007 році. На ньому футбольна шапка від “Динамо Київ”.

“А це перший курс – 2007 рік. Підпрацьовував стюартом на футбольних матчах”, – пише актор.

Тарас Цимбалюк розповів, чим займався до акторства
Тарас Цимбалюк розповів, чим займався до акторства

Наступне фото було зроблене через 4 роки. В молодому усміхненому парубку майже неможливо впізнати теперішнього Тараса Цимбалюка – звичайний хлопець в картатій сорочці позує біля кубку. В нього сережки у вухах та розкішна кучерява шевелюра. Дивлячись на Тараса зараз, складно уявити, що така зачіска колись могла бути в житті актора.

“Це десь 2011 рік…)”, – додає Цимбалюк.

Тарас Цимбалюк показав, як виглядав до популярності
Тарас Цимбалюк показав, як виглядав до популярності

Зараз в профілі Тараса можна побачити багато професійних знімків і можна простежити, що чоловік сильно змінився з тих років. Почав активно займатися спортом, розвинувся у кар’єрі та завів прекрасні стосунки. Обретаючись назад, можна з гордістю дивитись в своє майбутнє і надихатись на нові звершення.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини