Колишня приворожила, а нинішня – молодша на 17 років: що відомо про всіх дружин Дмитра Гордона

Відомий український журналіст і ведучий Дмитро Гордон має неймовірно насичене особисте життя. Що відомо про всіх дружин знаменитості, які подарували йому семеро дітей?

Дмитро Гордон давно здобув популярність. Знаменитість працює журналістом та інтерв’юером, а за його особистим життям шанувальники спостерігають, здається, іноді уважніше, ніж за професійною діяльністю. Такий феномен насправді дуже легко пояснити. Річ у тім, що на сімейному фронті Дмитро Гордон і дійсно відзначився.

Сьогодні чоловік загалом виховує семеро дітей, а в шлюбі зірка перебував тричі. Своє справжнє сімейне щастя відомий журналіст та інтерв’юер віднайшов у стосунках з набагато молодшою за себе Олесею Бацман. А ось що відомо про двох інших жінок, яких раніше кохав Дмитро Гордон?

Дмитро Гордон зі своєю третьою дружиною та дітьми від різних жінок
Дмитро Гордон зі своєю третьою дружиною та дітьми від різних жінок

Вперше відомий український медійник пішов під вінець із загадковою жінкою, на ім’я Наталія. Разом закохані прожили 8 років і стали щасливими батьками найстаршого сина Гордона Ростислава. Журналіст ніколи не намагався приховати реальну причину розлучення з ексдружиною – за словами знаменитості, вони просто припинили кохати одне одного. Разом з тим, до сьогодні колишньому подружжю вдалось зберегти дружні стосунки.

З матір’ю свого другого сина Дмитро Гордон не перебував в офіційному шлюбі. Хлопчик був народжений від Злати Омельяненко, яка співпрацювала разом із журналістом під час запуску видання “Бульвар Гордона”. Син медійника свого часу дав невелике інтерв’ю пресі, в якому розповів, що стосунки у батьків не задалися з самого початку, і його вихованням займалися мама та бабуся.

Другою офіційною дружиною Дмитра Гордона стала Олена Сербіна. Колишня знаменитості подарувала йому двох дітей – сина Лева й доньку Єлизавету. Втім, у шлюбі з Сербіною Гордон також не відшукав свого щастя. До слова, згадуючи про другу дружину, знаменитість чи жартома, чи цілком серйозно припускав, що вона його приворожила.

Дмитро Гордон зі своєю третьою дружиною Олесею Бацман
Дмитро Гордон зі своєю третьою дружиною Олесею Бацман

Сьогодні відомий український журналіст одружений втретє, а його обраницею стала колега Олеся Бацман. Кохана Дмитра Гордона молодша за нього на 17 років, втім різниця у віці не заважає зіркові парі будувати щасливі стосунки. Бацман народила від чоловіка трьох донечок.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини