Аж дихання перехоплює: як 26 років тому виглядала зірка українського серіалу “Роксолана” Ольга Сумська

Популярна акторка Ольга Сумська завжди була серед найкрасивіших жінок України. Якою була зірка під час зйомок легендарної "Роксолани" і чому свого часу вона стала найбажанішою нареченою?

Ольга Сумська. Героїня цього матеріалу стала справжньою суперзіркою українського кіно і театрального мистецтва. Акторка походить з дуже творчої родини, яка все життя пройшла пліч-о-пліч з музою Мельпоменою.

Помітний стрибок у кар’єри знаменитості відбувся саме після її участі у серіалі “Роксолана”, де вона і зіграла головну роль. Екранізація роману Осипа Назарука стала хітом 1990-х, а героїня телеепопеї враз — народною улюбленицею.

Як 26 років тому виглядала Ольга Сумська

Не обійшлося і без сміливих експериментів, які показали, що наше телебачення більше ніколи не повернеться до радянщини. По-перше, сюжет було зациклено навколо України та її народу, а сам телевізійний твір був рідною мовою. По-друге, яскраві костюмовані сцени змінювалися кадрами любовної лінії, крім цього, під час трансляції показали Ольгу Сумську, яка пропливала у річці у чому мати народила.

Втім, популярність їй принесла власне не саме ця сцена, а загальний образ, який було відіграно на відмінно. Ще довго потім знаменитість буде з’являтися у ньому на фотосесіях, а в інтерв’ю розповідати про свій досвід.

Як 26 років тому виглядала Ольга Сумська

Цікаво, що не обійшлися зйомки і без скандалів. Головного героя, султана-турка, зіграв Анатолій Хостікоєв, нинішній чоловік Наталії Сумської. У кадрі він цілував та не раз пригортав сестру обраниці. Звісно, поповзли чутки про роман, а згодом, коли рідні перестали спілкуватися, прихильники і взагалі заявили, що близькі порвали стосунки через те, що не поділили милого.

Нагадаємо, що Ольга Сумська не сама озвучувала свою героїню, її дублювала інша акторка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини