Як сьогодні виглядають діти зниклих Андрія Доманського і Шабанова: несуть хрест багатодітних татусів

Відомі українські телеведучі вже декілька років не зв'являються на екранах телевізорів. Крім здобутків в кар'єрі, чоловіки можуть похвалитися чималенькою кількістю спадкоємців.

Андрій Шабанов почав свою кар’єру ще на першому курсі. Хлопець став одним з учасників КВК у складі команди “Командос”. Після цього він влаштувався на роботу діджеєм. Це йому дуже допомогло, адже він отримав багато нових та корисних знайомств, в результаті яких в 1994 році він прийшов на ефір “Просто Раді.О”.

Далі його запросили бути ведучим на Новому каналі у програмі “Підйом” і вже тоді він серйозно замислився нам тим, щоб стати телевізійником. На “Підйомі” його кар’єра телеведучого не закінчилася і прихильники могли побачити його в таких проєктах, як “Піранії”, “Абзац”, “Таємний агент”, “Проект Перфект”, “Стенд-Ап шоу” та інші.

Зараз чоловік зник з екранів телевізорів через те, що почав займатися власними проєктами. Андрій активно працює над своїм подкастом та роботою на радіо. Крім цього, він керує рок-готелем в Одесі і займається просуванням своїх соціальних мереж.

Як виглядають діти Андрія Шабанова
Як виглядають діти Андрія Шабанова

Андрій одружений та Валерії Бородіній. Пара виховує спільну доньку Марію, але в чоловіка є ще дорослий син на ім’я Роберт, який проживає за кордоном разом зі своєю мамою. Валерія ж також виховує свою доньку від першого шлюбу з Антоном Лірником.

Як виглядають діти Андрія Шабанова
Як виглядають діти Андрія Шабанова

Андрій Доманський, в свою чергу, славиться не лише своїми кар’єрними здобутками, але й статусом одного з найголовніших Казанов країни. В чоловіка аж шестеро дітей від трьох різних дружин. Вперше він одружився на дівчині Юлії, коли ще був студентом і після весілля в них народився син Василь, а через 4 роки донька Лада.

В той час чоловік намагався активно розвивати свою творчу кар’єру і йому надходило чимало пропозицій стосовно співпраці, але всі вони були з Києва, а чоловік проживав в Одесі. З часом його стосунки з Юлією почали погіршуватися, бо Андрій почав жити на два міста і в той час від сильно захопився своєю колегою Лідією Таран, з якою в них трапився бурхвий роман. Жінка народила йому доньку Василину, але узаконювати свої стосунки пара не стала і вони з розлучилися, коли Доманському стало з нею не цікаво.

Діти Андрія Доманського
Діти Андрія Доманського

Зараз Андрій вже 10 років перебуває у шлюбі з жінкою на ім’я Марина. Пара виховує двох спільних дітей Кіру і Віру, а також сина дружини від першого шлюбу, якого звати Артем.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини