Лаунж-зона, футбольне поле, три поверхи: Тіна Кароль показала, як виглядає котедж, подарований Огіром

Головна зірка української сцени Тіна Кароль не дуже любить показувати подробиці зі свого особистого життя, але нам вдалося з'ясувати, як виглядає її коштовний маєток.

Відома українська співачка Тіна Кароль знаменита своїми романтичними стосунками з Євгеном Огіром, який загинув від невиліковної хвороби. Зірка вийшла заміж за коханого чоловіка і вони зіграли два весілля, але щастя не змогло протривати дуже довго.

Тіна дізналася про смерть свого чоловіка під час одного з концертів, але не стала переривати виступ та зі сльозами на очах закінчила неймовірний захід. Після цього артистка більше не перебувала у серйозних стосунках та вирішила віддати всі свої сили на виховання спільного з покійним чоловіком сина та в свою власну творчість.

При житті чоловік купив великий будинок, який пара не встигла добудувати разом і Тіні довелося все зробити самостійно. Не дивлячись на те, що на її тендітні плечі впала така велика ноша, зірка змогла впортатися з ремонтом і як слід облаштувати помешкання для себе та свого сина.

Тіна Кароль показала подаровий Огіром маєток
Тіна Кароль показала подарований Огіром маєток

Зірка проживає в селі Зазим’я у Броварському районі. Тіна не дуже любить показувати прихильникам чи пресі подробиці зі свого особистого життя, але сховати такий розкішний будинок під пильних очей не вдасться, навіть якщо дуже сильно захочеться.

Будинок Кароль налічує велику приватну територію, три поверхи, власне футбольне поле, тренажерна зала та власна студія, де Тіна любить проводити репетиції. Крім цього, присутні великі та гарні панорамні вікна і навіть город, де зірка не проти займатися домашніми справами та вирощує власні фрукти та овочі. В співачки розташована невеличка альтанка для відпочинку і є невеличкий садок, де можна гарно провести час.

Тіна Кароль показала подаровий Огіром маєток
Тіна Кароль показала подарований Огіром маєток

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини