Лілія Ребрик показала всіх своїх дітей від Андрія Дикого: як виглядають сестрички, які виросли копією тата

Ведуча Лілія Ребрик дуже любить ділитися знімками своєї чималої родини. Дізнайтеся, як виглядають її діти, яких вона свого часу подарувала коханому Андрію Дикому.

Лілія Ребрик для багатьох стала прикладом до наслідування, адже вона — справжня self-made woman, яка побудувала не лише кар’єру, а й стала мамою. Першу дитину, дочку Діану, вона народила у вельми свідомому віці, у 31 рік.

Тривалий час у ведучої не було малюків, адже вона всю себе присвячувала роботі на телебаченні. Не було і обранця, якому би хотілося подарувати первістка. Так, звісно, романи у знаменитості траплялися, її навіть підозрювали у стосунках з Дмитром Танковичем, але справжнє щастя і свою половинку вона знайшла у хореографі Андрії Дикому, з яким їх звела просто доля на хореографічному проєкті “Танці з зірками” на СТБ.

У 2011-му пара побралася, а вже наступного 2012-го народилася малеча. Всі відзначали наскільки дівчинка схожа на свого тата та раділи цьому, адже є відома прикмета про те, що коли дочка росте копією батька, то вона обов’язково буде щасливою.

Лілія Ребрик показала всіх своїх дітей від Андрія Дикого

Ніхто не міг повірити, що у 2018-му Всесвіт подарує зіркам шанс ще раз прожити щасливий період пінеток, перших іграшок, колискових та прогулянок з візочком. Народилася молодша доня у Лілії Ребрик та Андрія Дикого. Маленьку назвали гарним древнім ім’ям — Поліна. І тут життя зіграло знову іронічний жарт з ведучою: знову їй всі почали говорити, що дитина схожа загалом на свого тата.

Лілія Ребрик показала всіх своїх дітей від Андрія Дикого

Втім, знаменитість тільки рада цьому, адже дуже кохає свого милого чоловіка. Це її перший шлюб, який став любов’ю всього життя.

Нагадаємо, що Лілія Ребрик у 2021-му році обросла чутками про вагітність, але все це було спровоковано зйомками у комедії “Папаньки”, де вона грала роль жінки при надії.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини