Що відомо про засновника українського бренду FROLOV: дизайнер одягнув майже всіх зірок на Євробаченні-2023

Іван Фролов став справжнім відкриттям у модній індустрії. Чоловік зміг підкорити собі світових зірок, які залюбки носять його одяг на урочистих подіях.

Нерідко можна побачити світових зірок у вбраннях українського бренду FROLOV, засновником якого став Іван Фролов. Чоловік розповів, як почався його шлях модельєра і чому він обрав для себе саме сферу моди.

Одяг від бренду Івана можа побачити на Бейонсе, Дуа Ліпі, Гвен Стефані, Мілі Йовович, Олені Зеленській та інших зірках. Крім цього, чоловік одягнув маже всіх українських зірок у свої вбрання на “Євробаченні-2023”. Сукня Юлії Саніної заслуговує окремої уваги та овацій від прихильників бренду.

Юлія Саніна в сукні від Івана Фролова
Юлія Саніна в сукні від Івана Фролова

Мама Івана пригадує, що хлопчик намалював свій перший ескіз на шоколадці, коли йому було лише 4 роки. Після цього він пішов до ательє, яке шило бальні сукні і попросив працівниць навчити його цьому ремеслу. Жінки з радістю погодився та Іван у 13 років вже зміг створити свою першу бальну сукню, яку йому вдалося продати в інтернеті.

Після цього його робота пішла вгору. У віці 17 років Фролов представив першу колекцію власного одягу на конкурсі молодих кутюр’є. З другої спроби йому вдалося виграти у цьому конкурсі і він став наймолодшим українським дизайнером, одяг якого з’явився на Ukrainian Fashion Week.

Тіна Кароль в сукні від Івана Фролова
Тіна Кароль в сукні від Івана Фролова

Спочатку можні бутіки не дуже хотіли брати на продаж речі українського бренду, але повз сукні Фролова неможливо було пройти. Як зізнається сам хлопець, для себе він обрав бути світовим стилістом, а не просто зірковим модельєром. Йому це вдалося, бо світові зірки продовжують носити його одяг на своїх виступах, або з’являтися на червоних доріжках.

Іван Фролов – справжній прорив у сфері моди, який залишив після себе величений слід. Ми впевнені, що чоловік ще не один раз потішить головних модниць цілої планети своїми вишуканими вбраннями.

Джамала в сукні від Івана Фролова
Джамала в сукні від Івана Фролова

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини