Тіна Кароль розповіла секрети виховання сина від Євгена Огіра, якого ростить, як просту українську дитину

Популярна співачка Тіна Кароль дуже рано стала матір'ю-одиначкою, якій вдається на відмінно поєднувати материнство та кар'єру. Як зірці вдається ростити свого сина таки скромним?

Співачка Тіна Кароль поховала свого чоловіка у 2013-му році і з тих пір стала сама виховувати свого єдиного сина Веніаміна. Вона одразу вирішила, що має дати своїй дитині найкращу освіту і тому відправила його до школи в Англію.

З головою хлопець поринув у навчання. Освітній заклад влаштований так, що діти у ньому зайняті не тільки уроками, а мають змогу відвідувати різні гуртки, як спортивні, так і творчі. Крім цього, привчають тамтешніх учнів до праці і до милосердя. Минулого року однокласники їздили волонтерити у Польщу, допомагаючи українським переселенцям.

Відомо, що Веня ходив на дзюдо, вивчав народні танці та українську культуру. Поп-діва показувала навіть його табель успішності. Син здавав предмети на найвищі бали, а це у Британії — оцінка “А”. Знається добре наступник зірки і на англійській мові, адже під час навчання постійно спілкується нею.

Тіна Кароль розповіла секрети виховання сина від Євгена Огіра

За хороші відмітки співачка дарувала синові приставку Game Station. А ще винагородою для дитини є подорожі різними країнами. Мама готує таким чином сюрпризи для найріднішого хлопця. Часто мандрує родина на Різдво.

Цікаво, що сина Євгена Огіра немає навіть у соціальних мережах, а у ті рідкісні моменти, коли мама показувала його фанатам, юнак був одягнений у вельми скромні, можна сказати повсякденні речі.

Нагадаємо, що Тіна Кароль досі мріє про другу дитину. Артистка дуже хоче донечку, але поки у неї немає підходящої кандидатури для того, щоб привести у світ маленьку принцесу. Поп-діва хоч і пам’ятає свого чоловіка, але вже відкрила серце для нового етапу життя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини