Рейтинг зірок України за кількістю коханців: Ірина Білик, Дмитро Гордон, Наталія Могилевська, Сергій Притула

Українські зірки відомі не лише своїми талантами, але й насиченим особистим життям. Сьогодні ви дізнаєтеся цікаві подробиці зі стосунків деяких кумирів.

Про стосунки українських зірок можна говорити до нескінченності. В деяких з них було більше партнерів, які заслуговують окремої уваги. Редакція сайту Добрі новини підготувала підбірку жінок та чоловіків, які намагалися будувати стосунки не один раз.

Ірина Білик

Зіркова співачка прожила 7 років у шлюбі з Юрієм Нікітіним, але навіть після розлучення вони продовжили працювати один з одним. Після Юрія в 1998 році її серце підкорив Андрій Оверчук, який працював манекенником. Здавалося б, що тут все повинно були ідеальним: парочка обвінчалася, зіграла весілля, а потім в них народився син на імʼя Гліб, але стосунки закінчилися.

Ірина Білик та колишній чоловік Дмитро Коляденко
Ірина Білик та колишній чоловік Дмитро Коляденко

Треті найгучніші стосунки були з шоуменом Дмитром Коляденко. Вся Україна стежила за скандальними розбірками відомої пари, але пара розлучилася – це були по-справжньому токсичні стосунки, а після Коляденка жінка одружилася з Асланом Ахмадовим в 2013 році і стали батьками.

Сергій Притула

Зірка Нового каналу Сергій Притула був двічі одружений. Перший шлюб у нього був аж в 2007 році з Юлією Андрійчук. Чоловік досі виховує старшого сина від першого шлюбу Дмитра, але пара не дуже довго знаходилася у стосунках. Попри розрив, вони змогли зберегти хороше спілкування і стати ідеальними батьками для хлопця.

Сергій Притула зі своєю родиною
Сергій Притула зі своєю родиною

Другою дружиною стала Катерина Сопенькик, з якою вони познайомилися на одному з шоу. В 2015 році пара зіграла весілля, а в 2017 році на світ зʼявилася перша донька Соломія, а після цього Стефанія. Для Сергія Притули сімʼя – найкраще, що може бути і він дуже цінує своїх дітей і кохану дружину.

Наталія Могилевська

Співачка Наталія Могилевська вперше вийшла заміж в 2004 році за підприємця Дмитра Чалія. Вся Мережа була зачарована стосунками і пишним весіллями співачки з коханим, але їхні стосунки лише на перший погляд здавалися ідельними. Життя під одним дахом було зовсім не таким квітковим та класним і пара через півроку спільного життя вирішила розлучитися.

Наталя Могилевська з Єгором Доліним
Наталя Могилевська з Єгором Доліним

Другим її чоловіком став Єгор Долінін. В чоловіка було троє дітей від першого шлюбу, а самі стосунки Могилевської та Долініна триали 5 років. Причиною розлучення стало те, що чоловік вимагав від співачки частіше знаходитися вдома і оберігати сімейне вогнище, але зірка не хотіла ставати домогосподаркою. Зараз в співачки щасливі стосунки з чоловіком, про якого вона поки не розповідає.

Дмитро Гордон

У перших стосунках з дружиною Наталією він був у стосунках 8 років. Під час стосунків в них народився син, але народження дитини ніяк не врятувало їхній шлюб. Як каже Дмитро, вони розійшлися, бо в них більше не було високих почуттів, як раніше. Другою дружиною стала Олена Сербіна, але чоловік був впернений в тому, що вона його приворожила. Жінка народила йому двох дітей, але вони розлучилися. Зараз в Гордона стосунки з Олесею Бацман. Для нього жінка стала ідеальною дружиною та справжнім другом.

Дмитро Гордон зі своєю третьою дружиною та дітьми від різних жінок
Дмитро Гордон зі своєю третьою дружиною та дітьми від різних жінок

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини