Зірки, які були пишками та схудли до невпізнаваності: Настя Каменських — мінус 20, Віктор Бронюк — усі 30

Вони проміняли пишну вроду на стрункі талії та спорт: дізнайтеся, як змінилися зірки, які довели всім, як треба працювати над собою, аби досягти найкращих результатів.

Ці зірки вражали своєю харизмою та нестандартною вродою, але в один момент вирішили кардинально змінити себе і показати своє інше “я”.

Яскравим прикладом є Настя Каменських, яка у дуеті з Потапом була артисткою, яка носила сукні далеко не XS розміру. Згодом, після того, як почала сольну кар’єру, вона розкрила свою сторону dark feminine enegry. Спортивними заняттями, правильним харчуванням та експериментами з зовнішністю, вона скинула 20 кілограмів, довівши, що жінка може все.

Настя Каменських

Маша Єфросиніна також у молодості провела над собою кардинальну роботу. Зірка згадувала, як у часи роботи у проєкті “Підйом” мала додаткову вагу. 86 кг — зовсім не влаштовували ведучу і вона доклала зусиль, аби навіть зараз, розмінявши 4-й десяток світити сталевим пресом.

Маша Єфросиніна

Не можна не згадати і Олександру Заріцьку, виконавицю хіта “Плакала”. Поштовхом для того, щоб стати стрункішою на 20 кіло, став проєкт “Танці з зірками”. Спорт, постійний рух допомогли зірці змінитися.

Олександра Заріцька

Не тільки популярні жінки, а й відомі чоловіки стали на шлях трансформацій. Віктор Бронюк з гурту “ТіК” вразив всіх, коли показався на 30 кг менше. Співак зазначив, що вага негативно впливала на його здоров’я, отож зовсім не мода і тренди змусили замислитися про схуднення.

Віктор Бронюк

Покійна Руслана Писанка, яка завжди була у категорії “пишок” також активно займалася собою. Вона була з тих жінок, які за комплекцією від народження не могли претендувати на 90-60-90, але заради того, аби організму було легше, знаменитість пішла навіть на проєкт “Зважені та щасливі”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини