Красуня, але не подарунок: Олена Мозгова, Тіна Кароль, Ксенія Мішина та інші українки зі сталевим характером

Досягти успіху в шоубізнесі не так просто, як може здаватись на перший погляд. Розповідаємо про зірок, яким стати успішними та відомим допоміг їхній сталевий характер

Відомі українські зірки, історії яких ми розповідаємо, мають просто неймовірну зовнішність, яка ідеально поєднується з характером. На перший погляд вони можуть здаватись дуже милими й добрими, втім за яскравими усмішками та ніжними рисами обличчя ховаються величезні й міцні серця, які допомогли їм попри все досягти успіху та кар’єрних вершин.

Олена Мозгова

Відома українська продюсерка Олена Мозгова успадкувала характер свого покійного батька. В одному з інтерв’ю знаменитість зізналась, що в її тата за життя був дуже прямолінійний характер – він ніколи не мовчав і не приховував того, що думає. Це допомогло досягти успіху йому та стало невід’ємною частиною особистості його доньки. Сьогодні знаменитість є дуже успішною продюсеркою, щасливою дружиною та мамою.

Відомі українські зірки зі сталевим характером
Відомі українські зірки зі сталевим характером

Тіна Кароль

Українська співачка Тіна Кароль за своє життя пройшла крізь чималу кількість випробувань. Знаменитість пробивалась у шоубізнес із чудовими вокальними даними, втім без будь-яких зв’язків. Коли артистка нарешті зуміла стати популярною та успішною співачкою, доля раптово завдала їй болісний удар, забравши коханого чоловіка. Після смерті Євгена Огіра зірка, здається, ще й досі не оговталась, втім сталевий характер і сила волі допомогли їй крокувати далі – заради сина, себе та покійного чоловіка.

Ксенія Мішина

Відома українська актриса Ксенія Мішина ще в реаліті-шоу “Холостячка” продемонструвала свій потужний характер усій країні. За все своє життя зірка не проявляла слабкості, а доля випробувала її важким завданням – виховувати сина самостійно. Втім, зі званням матері-одиначки Мішина впоралась чудово, адже і вона, і її дитина живуть щасливе життя в достатку.

Відомі українські зірки зі сталевим характером
Відомі українські зірки зі сталевим характером

Тоня Матвієнко

На перший погляд відома українська співачка та донька легендарної Ніни Матвієнко може здаватись дуже ніжною та чуттєвою людиною. Насправді вона такою і є, втім ця чуттєвість доповнюється беззаперечною силою волі. Свою старшу доньку Тоня Матвієнко народила у 17 років, втім попри всі складнощі зуміла побудувати успішну кар’єру та щасливу родину.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини