Рейтинг переможців “МастерШеф” за успішністю: Шептуха, Мартиновська, Клопотенко, Глінська, Пава, Серветник

Прихильників частенько цікавить, як склалася доля переможців проєкту "МастерШеф". Хто із них став найуспішнішим, а хто зник з радарів громадськості - в матеріалі.

“МастерШеф” – це проєкт, який дає змогу будь-якому кулінару спробувати щось нове і показати свої можливості на всю Україну. Кожного сезону прихильники проєкту спостерігають за ростом учасників і затамовуючи подих очікують на фільнальне рішення суддів. Редакція сайту Добрі новини склала рейтинг найкращих переможців проєкту “МастерШеф” за останні роки.

Світлана Шептуха

Світалана Шептуха разом зі своєю донькою
Світалана Шептуха разом зі своєю донькою

Дівчина стала першою переможницею проєкту “МастерШеф”. Після успіху на шоу Світлана пройшла навчання у французькій школі, а потім отримала вищу кулінарну освіту, щоб краще тямити в своїй професії. З початком повномасштабного вторгнення зірка покинула Україну разом з донькою і зараз подорожує різними країнами Європи, готує та насолоджується життям.

Ольга Мартиновська

Ольга Мартиновська стала суддею МастерШеф
Ольга Мартиновська стала суддею МастерШеф

Певно, немає того, хто не знає про Ольгу Мартиновську. Після перемоги у проєкті кулінариня почала активніше займатися улюбленою справою і зараз вона є однією з трьох членів журі на проєкті “МастерШеф”. Ольга разом з Володимиром Ярославським та Ектором Хіменесом-Браво оцінуює страви учасників на належному рівні.

Євген Клопотенко

Євген Клопотенко провів реформу в українських школах
Євген Клопотенко провів реформу в українських школах

Зараз Євген Клопотенко відомий не менше, ніж Ольга Мартиновська. Чоловік провів реформу харчування у столичних школах, досягнув того, що борщ – на рівні ЮНЕСКО вважається національною стравою України, а також чоловік закликає українців відмовлятися від російський страв: олівʼє, оселедець під шубою і багато інших. Чоловік постійно українізує продукти і створює щось по-справжньому неймовірне.

Ліза Глінська

Ліза Глінська веде кулінарний блог
Ліза Глінська веде кулінарний блог

Ліза стала першою кондитеркою-переможницею проєкту і продовжує займатися улюбленою справою. Ліза також була суддею проєкту “МастерШеф”, але потім відійшла від цього, щоб займатися кулінарією. Зараз Ліза веде Інстаграм-блог і активно розвиває інші соціальні мережі.

Вадим Бжезинський (Пава)

Вадим Бжезинський займається волонтерством
Вадим Бжезинський займається волонтерством

Пава отримав велику популярність після перемоги у проєкті. Чоловік активно веде соціальні мережі та просуває свій кулінарний блог. З початком повномасштабного вторгнення Вадим залишився у Вінниці і займається волонтерством. Зараз чоловік допомагає Збройним Силам України і постійно допомагає закривати збори на потреби наших хлопців.

Павло Серветник

Павло Серветник займається виробництвом хліба
Павло Серветник займається виробництвом хліба

Чоловік після перемоги у проєкті відкрив власне виробництво хліба. Як каже Павло, хліб – це те, що є в кожного вдома і буде актуально завжди. Він в цьому добре тямить і саме тому вирішив заробляти на цьому непогані гроші.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини