“У них є псевдонім?”: Володимира Дантеса, Джамалу, Мамаріку, Сердючку насправді по паспорту звуть не так

Ходить думка, що псевдонім надає нові можливості для розвитку. Пропонуємо дізнатися, хто з українських зірок змінив своє ім'я для побудови кар'єри. 

У сучасному світі зміна ім’я чи прізвища – звична справа. Іноді це аргументують певною “новою енергетикою”, життям “з чистого аркушу”, а деяким просто не подобається своє ім’я у паспорті. Зірки у цьому точно не виняток.

Злата Огнєвіч

Справжні імена зірок українського шоу-бізнесу
Справжні імена зірок українського шоу-бізнесу

Справжнє ім’я української красуні – Інна.

Тим паче, вона пішла ще далі, та змінила ще й прізвище. Тепер Інна Бордюк відома для нас як Злата Огнєвіч.

Джамала

Зірки розкрили свої справжні імена
Зірки розкрили свої справжні імена

Можна подумати, що вона просто залишила своє їм’я для сценічного образу, але це хибне твердження. Справжнє ім’я та прізвище переможниці Євробачення – Сусана Джамаладінова.

Володимир Дантес

Псевдоніми позитивно впливають на розвиток кар'єри
Псевдоніми позитивно впливають на розвиток кар’єри

Якщо зірки зазвичай змінюють своє ім’я, то колишній Наді Дорофєєвої обрав для себе інше прізвище. У паспорті український співак записаний як Гудков.

Вєрка Сердючка

Чому саме Вєрка Сердючка
Андрій Данилко розповів, чому саме Вєрка Сердючка

Усім нам відомо, що під цим неймовірний сценічним образом ховається постать Андрія Данилки. Але стало причиною саме такого псевдоніму? Виявляється, що прототипом цього образу було шкільне кохання Андрія, яку звали Анна Сердюк.

Слава Камінська

Як зірки записані у паспорті
Як Слава Камінська та Вікторія Сміюха записані у паспорті

Насправді усім відомій Славі Камінській батьки при народження дали ім’я Ольга. Тому у паспорті вона записана як Ольга Кузнєцова. До речі, друга солістка з поп гурту “Неангели”, Вікторія, також взяла собі псевдонім. Першим ім’ям дівчини було Катерина.

MamaRika

Які справжні імена українських діячів
Які справжні імена українських діячів

Анастасія Кочетова змінювала своє сценічне ім’я не раз. З 2008 року і до 2015 вона давала концерти під псевдонімом Еріка. Але згодом артистка вирішила змінити стиль та жанр діяльності на більш веселий та енергійний, тож так і виникла Мамаріка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини