Всі дружини Євгена Огіра — конкурентки Тіни Кароль: одна народила сину, іншу не міг забути до останнього

Тіна Кароль і Євген Огір стали однією з найзнаменитіших пар українського шоу-бізнесу та справжнім прикладом кохання. Та подружнє життя зірок ідеальним не було.

Історію кохання Тіни Кароль та Євгена Огіра, мабуть, знає вся Україна. Відданість поп-діви досі чимало хто ставить у приклад, адже вона, зовсім молода дівчина, рятувала з усіх сил свого милого від онкології. Після того, як простилася з коханим, заміж так і не вийшла, хоча їй чимало разів приписували різні романи.

Знаменитості побралися у 2008-му році і ні в кого не було сумнівів про те, що вони створені один для одного. Проте, якщо співачка не мала жодного шлюбу до зустрічі з обранцем, то у нього біографія була куди яскравішою.

По-перше, він мав кілька серйозних стосунків до того, як одружитися з Тіною. По-друге, у нього була вже дитина.

Першою обраницею продюсера стала жінка на ім’я Дарина. Він пам’ятав її все своє життя та навіть в останні дні кликав її. Кароль, намагаючись полегшити страждання Євгена, навіть розшукала її, адже бачила, наскільки важливою є ця пані для чоловіка.

Колишня обраниця Євгена Огіра Дарина

Про другу обраницю пана Огіра відомо небагато. Вона подарувала сина знаменитості, якого Тіна прийняла досить добре. Поп-діва була не проти того, щоб хлопець бачився з батьком, проводив час у їхньому маєтку. Маленький Веніамін, дитина Кароль, також знайомий зі своїм братиком.

Тіна Кароль показала, як виглядає її син Веніамін

Втім, після кончини Євгена його колишня обраниця проявила себе не найчемнішим чином. Як розповідала співачка-вдова, душе швидко інша жінка нагадала про себе. Вона зажадала спадку і за законом цілком могла на нього претендувати, адже виховала малюка від продюсера. Мережею поповзли чутки про те, що нібито у Кароль можуть забрати навіть пісні, права на які мав за життя її обранець. Під загрозою опинився навіть подарований Тіні маєток та машини.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини