Племінниця Тіни Кароль зачарувала народним танцем у вишиванці: танцює не гірше рідного сина поп-діви (ФОТО)

Тіна Кароль ділить своє материнське кохання між сином Веніаміном та своєю племінницею Вестою. Дівчинка на диво росте копією своєї знаменитої тітки і вже проявляє цікавість до сцени.

Тіна Кароль завжди мріяла про донечку і навіть планувала народження маленької принцеси ще, коли Євген Огір був живий та при силах. Втім, на жаль не судилося. Проте тепер все своє кохання поп-діва дарує не лише своєму синові Веніаміну, а й племінниці, яка росте напрочуд схожою на свою знамениту тітку.

Невістка Тіни Кароль показала, як виглядає племінниця поп-діви

Дівчинку звати Веста і вона народилася у родині брата артистки. Вона ще зовсім крихітна, але вже захоплюється танцями та приміряє на себе різні образи. Займається творчим розвитком малечі її мама. Відомо, що маленька принцеса нині живе з ненькою за кордоном, куди вони виїхали ще на початку повномасштабного вторгнення. Попри те, що зараз життя складається поза межами України, небога артистки не забуває своє коріння, вбирається у вишиванку і танцює народні танці. Всіма цікавинками ділиться невістка Тіни. Нещодавно вона показала нові кадри з донечкою.

Коментарів від прихильників немає, адже Наталія Ліберман не така популярна у мережі, як сестра її чоловіка і тому всі публікації, скоріше для близького кола спілкування.

Цікаво, що Тіна Кароль не полишала до 2022-го року надій привести у світ ще одну дитину. Вона думала, як же їй все ж таки народити донечку, сестричку синові Веніаміну. Хлопчик дуже переживав стосовно цього: чи не приведе мама нового обранця у родину і як буде виховувати нове маля. Втім поки поп-діва лишила сімейні амбіції та з головою поринула у кар’єру і громадську діяльність.

Нагадаємо, що співачка на початку повномасштабного вторгнення була поза межами України, але згодом повернулася додому.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини