Хто окрім Тимура Мірошніченка всиновив дитину: Горбунов, Подкопаєва та інші зірки, для яких немає чужих дітей

Сьогодні тисячі дітей лишилися батьківської опіки через війну і в Україні поступово почала розквітати практика всиновлення. Дізнайтеся, хто з наших зірок окрім Тимура Мірошніченка наважився взяти малятко до сім'ї.

Бред Піт з дружиною, Мадонна і Шарліз Терен. Всі ці світові знаменитості прославилися не лише своїм талантом, а й великим серцем, у якому є місце для любові. Вони стали найпопулярнішими зірками, які довели, що чужих дітей не буває. Акторка Анджеліна Джолі взагалі зробила собі на пам’ять тату з точними координатами місцепоходження своїх синів і дочок, яких взяла у родину.

В Україні практика всиновлення стає дедалі популярнішою. Нині всі говорять про Тимура Мірошніченка, родина якого поповнилася чудовим хлопчиком, але він не єдиний, хто взяв у родину сироту.

Набагато раніше відома гімнастка Лілія Подкопаєва зустріла свого сина Вадима у дитячому будинку у Донецьку. Зірка назвала це справжнім дивом та досі пам’ятає, як малюк звернув на себе її увагу і вона одразу зрозуміла, що він — той самий особливий хлопчик, якому так потрібна вона, як мама. Спортсменка так ніжно любить дитя, що навіть неможливо повірити, що він не її рідний.

Лілія Подкопаєва з сином

Юрій Горбунов, бувши у шлюбі з першою дружиною Людмилою, удочерив її дочку від колишнього. Шоумен виховував дівчинку, як рідну і навіть зараз з Катериною Осадчою говорить про те, що міг би взяти до родини дитину, що лишилася батьківської опіки.

Юрій Горбунов з дочкою

Цікаві чутки ходили про Андрія Доманського, що начебто він усиновив сина своєї третьої дружини і став вшосте батьком. Проте, ніде підтвердження цієї тези зіркою немає, але ведучий дійсно виховує хлопця, як свого.

Андрій Доманський з дітьми

Ще не вдочерили, але планують взяти дівчинку до родини Даніель Салем та Тіна Кароль. Шоумен планував поповнення родини після завершення війни з росією, а поп-діва ще пару-трійку років тому говорила, що дуже хоче дочку. Звісно, дитя бажано було б народити від коханого, але варіант, де можна взяти маля з дитячого будинку також підходить зірці.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини