Як Сумська все життя готувала з дочки Ганни собі наступницю: червоні хідники, театральний, відсутність друзів

Ольга Сумська нині у захваті публікує кадри з перших гастролей своєї дочки Ганни Борисюк, яка одразу після отримання диплома університету імені Карпенка-Карого вже стала грати у театрі. Як зірці вдалося виплекати таку талановиту дитину?

Ольга Сумська стала справжньою легендою української театральної сцени та кіномистецтва. Вона прославилася не лише завдяки своєму таланту, а й стала представницею однією з небагато чисельних династій, де професія передається у спадок. Обох своїх дочок вона також змалечку привчала до мистецтва Мельпомени. Тоня Паперна навчалася акторській майстерності в рф, а Ганна Борисюк лишилася в Україні і вже почала будувати кар’єру.

Ольга Сумська та її донька Анна Борисюк вже почали виступати на одній сцені
Ольга Сумська та її донька Анна Борисюк вже почали виступати на одній сцені

Це й не дивно, адже обидві дівчини росли у дуже творчій родині, де неньці й не треба було повчати наступницю: достатньо було просто бути прикладом до наслідування. Крім цього, Ольга докладала зусиль, аби познайомити свою молодшу дитину з бомондом: червоні хідники, виходи на світські заходи, фотосесії — все це було у житті юної пані ледь не змалечку.

Проте, дочка Віталія Борисюка, схоже росте вельми скромною. Попри те, що у її мами майже мільйонна аудиторія прихильників в Інстаграмі, Ганна не розкрутила свій блог у мережі. Ба більше вона дала інтерв’ю, де розповіла, що насправді бути дочкою популярних і дуже активних батьків-митців невелике задоволення. Її цькували у школі, а великої компанії друзів вона не має. У неї є одна вірна подруга, а майже всім колом спілкування для неї були однокурсники у ВНЗ. Любить проводити час за читанням, грає у плейстешн.

Як пройшла перша вистава з участю доньки Ольги Сумськоъ
Як Сумська все життя готувала з дочки Ганни собі наступницю

До речі, за словами дівчини, бувши школяркою, вона не раз чула про те, що начебто через знаменитих маму з татом у неї все куплено та все проплачено. Втім, до булінгу тепер юна зірка ставиться по-філософськи та не надає великого значення образам, які транслюють стосовно неї інші люди.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини