“Так виросли…”: як виглядають діти Катерини Осадчої, Кравець та Фреймут, яких звикли бачити маленькими

Зіркове батьківство завжди привертає увагу публіки. Скрізь у світі, і в Україні, зірки стають батьками, і їхні діти зростають на очах у суспільства. Один із прикладів - дорослі діти українських знаменитостей, яких ми звикли бачити маленькими.

Син Тіни Кароль

Венімін – син видатної української співачки Тіни Кароль і продюсера Євгена Огіра. Його дитинство було постійно разом із музикою та виступами матері. Проте, життя принесло сім’ї велике горе, коли чоловік Тіни помер у 32 роки від раку шлунка. Нині Веніміну 14 років, і він проживає та навчається у Великій Британії. Юний хлопець навчається в престижній школі Repton Preparatory School, розвиває свої здібності в різних напрямках, включаючи фехтування, українські танці та музику.

Тіна Кароль із сином Веніаміном
Тіна Кароль із дорослим сином Веніаміном

Син Потапа та Ірини Горової

Олексій Потапенко, відомий публіці як Потап, та Ірина Горова мають єдиного сина на ім’я Андрій. Після розлучення батьків у 2014 році хлопчик продовжує підтримувати теплі стосунки з обома батьками. Зараз Андрію майже 15 років, і він вже майже на голову вищий за свою відому матір.

Дорослий син Ірини Горової
Дорослий син Ірини Горово

Донька Олени Кравець

Співачка Олена Кравець і її чоловік Сергій виховують трьох дітей. Двійнята Ваня та Катя нещодавно відсвяткували 7 років. Старша донька Марія, вже виросла та самостійно вибрала шлях індивідуального розвитку. Молодші діти також мають все можливості для творчого та особистісного росту.

Як виглядає доросла донька Олени Кравець
Як виглядає доросла донька Олени Кравець

Донька Ольги Фреймут

Ольга Фреймут, відома українська телеведуча, має трьох дітей. Старшій доньці Златі вже 17 років, і вона вражає своєю красою та активним стилем життя. Злата вчиться та працює за кордоном, займається танцями та подорожами.

Як виглядає Злата Мітчелл, донька Ольги Фреймут
Як виглядає Злата Мітчелл, донька Ольги Фреймут

Син Каті Осадчої

Ведуча Катя Осадча стала матір’ю у віці 19 років, і її першому сину Іллі вже виповнилося 21 рік. Парубок навчається у США та готується до дорослого життя.

Як виросли маленькі діти українських зірок
Як виросли маленькі діти українських зірок

Ці приклади дорослих дітей українських зірок свідчать про те, як вони зростають, розвивають свої таланти та вибирають власний шлях, наслідуючи успіхи своїх відомих батьків. Їхні історії стають прикладом того, як дорослі діти можуть зробити свій внесок у суспільство та реалізувати власні амбіції, незважаючи на своє знамените походження.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини