Тіна Кароль та Юлія Саніна, Маша Єфросініна, Оля Полякова та інші зірки, які довели, що жіноча дружба існує

Жіноча дружба — це найцінніша скарбниця, і вона існує! Відомі зірки, Тіна Кароль та Юлія Саніна, Маша Єфросініна та Оля Полякова, Алла Кудлай і Лідія Каменських продовжують демонструвати світові, що товаришувати панянки вміють та ще й як!

Кажуть, що жінки начебто не вміють по-справжньому товаришувати. Мовляв, занадто емоційні, люблять попліткувати та не поступаються своїм. Проте, це все архаїчні стереотипи, які давно розвінчані, а відомі українські артистки доводять, що найміцніша дружба бува саме між панянками.

Тіна Кароль і Юлія Саніна, дві видатні українські співачки, увінчали свою надзвичайну дружбу спільним музичним треком “Вільна”. Їхні голоси і харизма об’єдналися, створивши музичний шедевр, який став не лише чуттєвим, але й виразним символом їхньої дружби. До речі, разом поїхали на Євробачення, а ще поп-діва ніколи не соромиться говорити, яка у неї класна подруга і як вона її любить.

Тіна Кароль і Юлія Саніна

Народна артистка України Алла Кудлай і її давня подруга Лідія Каменських також об’єднали свої голоси, щоб подарувати прихильникам пісню “Подруга”. Ця музична композиція — яскравий вираз їхньої надзвичайної дружби, яку вони вже довели не одними словами. Пані Кудлай взагалі стала хрещеною мамою дочці своїй товаришці, Насті. Їхня композиція стала справжнім гімном дружби та підтвердженням того, що навіть у світі шоу-бізнесу можна знайти щирість і вірність відповідній подрузі.

З іншого боку, ведуча Маша Єфросиніна та співачка Оля Полякова, які раніше не дружили, а й навіть не соромилися відпустити у бік одна одної міцний жарт, знайшли спільну мову завдяки співпраці. Їхня спільна робота над шоу “Дорослі дівчата” не лише розкрила їхні таланти та креативність, але й виявилася найкращим доказом того, що іноді найкращі дружні союзи народжуються саме тоді, коли зустрічаються кардинально різні, навіть протилежні світи.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини