Рейтинг будинків суддів “МастерШеф”: Ектор Хіменес-Браво живе в Ірпені, а Мартиновська і Ярославський в Києві

Судді найкращого кулінарного шоу "МастерШеф" можуть собі дозволити жити у розкішних будинках в Києві або за його межами. Пропонуємо дізнатися, де проживає зіркова трійка.

“МастерШеф” – улюблений проєкт сотень тисяч українців. Віддані прихильники проєкту люблять не лише нові випуски, але й не проти поспостерігати за особистим життям головних суддів. Прихильників давно цікавить питання про те, як виглядають оселі Ектора, Ярославського та Мартиновської.

Ектор Хіменес-Браво

Як виглядає будинок відомого українського кулінара Ектора Хіменеса-Браво
Як виглядає будинок відомого українського кулінара Ектора Хіменеса-Браво

Улюбленець українців Ектор Хіменес-Браво хоч народився і виріс за межами України, але відчуває себе справжнім українцем. Чоловік залишився в Україні під час повномасштабного вторгнення і не планує нікуди тікати. Ектор проживає у затишному будинку під Києвом. Будинок має два поверхи та виконаний у стриманих класичних кольорах. Чоловік зізнається, що дуже любить свою домівку і почуває себе по-справжньому комфортно. Кулінар обожнює прогулянки територією свого будинку разом зі своїм песиком Лупітою, але зараз подружка Ектора знаходиться за кордоном разом з його коханою дівчиною.

Володимир Ярославський

Де живе Володимир Ярославський з МастерШефу
Де живе Володимир Ярославський з МастерШефу

Володимир Ярославський полюбився прихильникам своєю стриманістю та стилем роботи. Хоч чоловік не дуже любить показувати подробиці зі свого особистого життя, але одного разу він все ж показав свою оселю. До нього в гості приїздила сестра, яка допомагала прибратися в квартирі чоловіка. Квартира Ярославського зроблена у стриманому, але комфортному стилі. Будь-якому чоловікові такий ремонт прийшовся б до душі.

Ольга Мартиновська

Де у Києві жила Ольга Мартиновська з МастерШефу
Де у Києві жила Ольга Мартиновська з МастерШефу

З початком повномасштабного вторгнення Ольга вирішила перебратися з донькою за кордон. Там їй запропонували роботу, а дівчинка вже пішла до школи та починає дізнаватися багато нового про країну, в якій проживає. У Києві зірка орендувала квартиру поблизу станції “Лівобережна”. Оселя оформлена у стильних темних кольорах та, здається, ідеально пасує до характеру зірки. Зараз Ольга орендує помешкання проживаючи в іншій країні, але планує повернутися додому в Україну, щойно зʼявиться така можливість.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини