Хто такий Іван Клименко? Четвертий тренер “Голосу країни-13”, про якого ніхто нічого не знає

Цього року тренерами "Голосу країни-13" стали Надя Дорофєєва, Юлія Саніна, Артем Пивоваров та продюсер Іван Клименко, але мало хто знає, хто він такий і чому отримав це почесне місце.

Мало хто знає, але якби не Іван Клиенко, то Україна, швидше за все, так і не дізналася про гурт Kalush Orchestra, Alyona Alyona та Skofka. Чоловік є музичним продюсером, співзасновником гурту Kalush Orchestra і на його рахунку вже більше, ніж 300 пісень. Чоловік допомагає молодим артистам знайти себе та свій шлях у творчості, саме тому його обрали четвертим тренером головного співочого проєкту країни.

Іван виріс у досить бідній родині, але його батьки подарували йому безмежну любов до музики, яка годує його і дарує ще один сенс життя. Музикант переконаний, що тренерство на “Голосі країни-13” дозволить йому вийти на новий рівень власної творчості, а також допоможе знайти нові талановиті голоси, які згодом почує цілий світ.

“Щойно мені запропонували бути тренером Голосу, я навіть не думав, а відразу погодився. Це була моя маленька мрія, тому я не сумнівався. Ця робота має на увазі спілкування з молодими артистами, а це мені дуже потрібно. Я думаю, що я можу принести свою користь і досвід молодим українським артистам”, – розповідає Іван.

Що відомого про четвертого тренера Голосу країни-13 Івана Клименка
Що відомого про четвертого тренера Голосу країни-13 Івана Клименка

Сам Клименко каже, що його досвід вже допоміг співачці KOLA отримати бажаний результат від її творчості. Співачка ледь не після кожного виступу каже, що якби не Іван, то вона б не змогла досягти того результату, який у неї є зараз і для продюсера це найкращі слова, які він міг би почути від своїх вихованців.

Життя самого Івана ніколи не було ідеальним. В 17 років в нього помер батько і на фоні стресу він почав різко набирати вагу. Колись він важив цілих 108 кілограмів і це було справжнім стресом для нього. Іван не заробляв грошей, ніяк не міг допомогти своїй родині і був розчарований у власних силах, але все змінилося після того, як він згадав свою бабусю, яка вчила його молитися та читати “Отче наш”.

“Тоді я вирішив, що буду робити так, як мене вчила моя бабуся. Мені не було куди звертатись, тому я молився. З того моменту моє життя почало змінюватися. З того часу в мене навіть не повернеться язик сказати, що Бога не існує”, – каже Іван Клименко.

Зараз зйомки “Голосу країни-13” тривають і Іван вже поповнив свою команду кількома талановитими учасниками. Продюсер стане для них справжнім прикладом того, як можна навіть без грошей та багатих батьків отримати славу, популярність та показати всій Україні свій талант.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини