Всі колишні Євгена Огіра, які додали Кароль викликів у житті: одна з екс-дружин ледь не забрала дім у Вені

Євгена Огіра, на жаль, немає на цьому світі вже 10 років, проте досі не вщухають подробиці його шлюбу з Тіною Кароль та його колишніми обраницями.

Життя співачки Тіни Кароль перетворилося на комплексний розділ таблоїдів, коли стали відомі всім події, пов’язані з її відносинами з покійним продюсером та її законним чоловіком Євгеном Огіром. Після його смерті стали відомі подробиці всіх його любовних пригод, які похитнули ідеальний образ родини поп-діви. Виявляється поп-діва не була єдиним коханням популярного чоловіка

Що відомо про колишніх дружин Євгена Огіра?

Виявилося, що продюсер мав стосунки до шлюбу з Тіною Кароль. І не одні, і ця інформація стала справжнім вибухом у пресі свого часу. Під час хвороби Євген Огір випадково промовив ім’я іншої жінки. Дарину знайшла поп-діва заради душевного спокою свого обранця, щоб він міг побачити колишню в останні миті життя.

Дарина Огір, фото взято з мережі

Але це не все. З’явилася інформація також про іншу жінку, з якою мав стосунки обранець зірки і від якої у нього народилася перша дитина. Ця несподівана новина розпочала нову главу в історії Тіни. Після смерті продюсера колишня сім’я мала всі можливості претендувати на спадок, що включав у себе маєток Кароль, колекційні авто та навіть її пісні, авторські права на які були на покійному. Ця жінка мала можливість забрати майно співачки та залишити її та її сина без дому, проте ситуацію вдалося врятувати.

Тіна Кароль з сином Венею зробила фотосесію на честь Євгена Огіра
Тіна Кароль з сином Венею зробила фотосесію на честь Євгена Огіра

Як склалася доля другого кохання Огіра і чи виходить Тіна з нею на зв’язок — не відомо. Матір первістка Євгена — персона непублічна, а спільну дитину зірковий батько ніколи не показував. Сама ж поп-діва воліє більше не згадувати ту ситуацію та події 10-річної давнини.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини