Один їй зрадив, іншому серце розбила вона: що відомо про два бурхливі романи Тіни Кароль до Євгена Огіра?

Відома українська співачка Тіна Кароль за своє життя була заміжня лише раз. Втім, шлюб із чоловіком Євгеном Огіром не став для артистки першими серйозними стосунками

Тіна Кароль, відома українська співачка, захоплює своїх шанувальників не лише чуттєвими піснями, але і сильною життєвою історією. Знаменитість перебувала у шлюбі лише один раз, але кохання артистки перервала смертельна хвороба її чоловіка. Після смерті коханого зірка не вступала у стосунки, а ось до свого весілля мала декілька серйозних і бурхливих романів.

Роман Кароль із Дмитром Тубольцевим

Першим серйозним захопленням Тіни Кароль став український режисер та актор Дмитро Тубольцев. Зіркова пара будувала стосунки на початку 2000-х років, коли двоє працювали в одному театрі. Знаменитості прожили разом три роки, але врешті артистка пішла від свого коханого, адже той не вмів зберігати їй вірності.

Як виглядає перше серйозне захоплення Тіни Кароль Дмитро Тубольцев
Як виглядає перше серйозне захоплення Тіни Кароль Дмитро Тубольцев

За спогадами батька Дмитра Тубольцева, Тетяна Ліберман, справжнє ім’я української співачки, пішла від його сина, коли заскочила його за поцілунками з іншою. Додому своїх коханок режисер ніколи не водив, а ось зраджувати Тіну Кароль у театрі не цурався.

Роман Кароль із Кирилом Туриченком

У других своїх серйозних стосунках серце розбили не Тіні Кароль, а чоловікові, з яким вона зустрічалась. Принаймні, саме так розповідає про розставання з артисткою її колишній бойфренд Кирило Туриченко. Наразі достеменно невідомо, чому саме знаменитості вирішили розійтись. Втім, як припускають у мережі, в один момент вони просто усвідомили, що більше не кохають одне одного.

Тіна Кароль зі своїм колишнім бойфрендом Кирилом Туриченком
Тіна Кароль зі своїм колишнім бойфрендом Кирилом Туриченком

До слова, познайомились колишні закохані на конкурсі “Чорноморські ігри”, коли їм було по 16 і 18 років. А ось зустрічатись знаменитості почали лише 2006 року, коли знову побачились під час проведення Національного відбору на конкурс Євробачення.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини