Куди зникла зірка 90-х співачка Тетяна Овсієнко: дружить із Іриною Білик та відпочиває на дачі

Тетяна Овсієнко, народжена і виростала в Києві, стала відомою співачкою, яка відзначила своє 57-річчя нещодавно. Протягом багатьох років вона була обранцем мелодійних хітів та сцени.

За часів початку війни, Тетяна Овсієнко зберігала мовчазність щодо російської агресії, незважаючи на наявність рідних – матері та сестри з їхніми сім’ями в Києві. В минулі роки співачка часто відвідувала своїх родичів в столиці, навіть святкувала своє 50-річчя в Україні. Проте останнім часом її шляхи привели її до провінційних російських міст, де вона розважає росіян своїми колишніми хітами.

Тетяна Овсієнко народилася 22 жовтня 1966 року в Києві. В її дитячих роках вона була членом дитячого ансамблю “Сонечко”. Цей колектив також відомий тим, що в ньому співала Ірина Білик. Однак співачка Тетяна Овсієнко мріяла працювати на круїзному пароплаві та навчилася у технікумі готельного господарства. Проте, її шлях різко змінився, коли вона познайомилася з клавішником гурту “Міраж”, який пропонував їй стати костюмером для колективу.

Я
Як зараз живе зірка 90-х Тетяна Овсієнко 

Згодом Тетяна Овсієнко вийшла заміж за продюсера Володимира Дубовицького і стала мачухою для трьохрічного хлопчика Ігоря. Однак через кілька років подружжя розлучилося, і їхні шляхи розійшлися. Колишній чоловік Тетяни переїхав до США, а вона залишилася в Росії.

Проте в останні роки Тетяна Овсієнко зберігала мовчання щодо свого особистого життя, приховуючи його від громадськості. Вона видалила свої сторінки в соціальних мережах та надавала дуже мало інтерв’ю. Про її стосунки з чоловіком та особистими проблемами існували чутки, але жодних підтверджень їхньої правдивості не було.

У Києві Тетяна Овсієнко має родину, включаючи матір та сестру. Вона часто відвідує їх і щаслива в обіймах рідних. Її зв’язки зі столицею України завжди лишаються міцними, і вона називає Київ своїм домом. Співачка зазначає, що їй надзвичайно приємно відвідувати місця, де вона виросла, і де її родина живе.

Також важливо відзначити, що Тетяна Овсієнко залишається активною в російському шоу-бізнесі, не дивлячись на складну ситуацію в Україні. Вона влаштовує сольні виступи та концерти разом з іншими популярними російськими співаками. Судячи зі світлин і фотографій, співачка залишається живою та енергійною, не зважаючи на вік і важкість ситуації в Україні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини