Даші Квітковій подарували 2 тисяі доларів, а Полтавській – 50 тисяч: зіркові кавалери не жалкують грошей

Відомі українські зірки на особистих сторінках у соціальній мережі Інстаграм не забувають ділитись згадками про подарунки від своїх кавалерів. Квіткова та Полтавська розповіли про недешеві презенти

Отримувати подарунки завжди приємно, а ще приємніше, коли чоловіки проявляють увагу до бажань жінок, які їм симпатизують. Даша Квіткова та Катерина Полтавська розповіли про романтичні вчинки та дорогі подарунки, які їх особливо вразили.

Катерина Полтавська

Катерина Полтавська розповіла про подарунок від свого чоловіка Володимира Остапчука
Катерина Полтавська розповіла про подарунок від свого чоловіка Володимира Остапчука

Відома блогерка та дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська не соромиться говорити своєму коханому, що хоче отримати від нього у подарунок. Так, наприклад, напередодні Дня святого Миколая знаменитість зайшла в улюблений ювелірний магазин і показала обранцю фотографію каблучки, яку б хотіла “знайти під подушкою”. Шоумен виконав бажання коханої.

У свято знаменитість продемонструвала на особистій Інстаграм-сторінці кадри бажаної каблучки на своєму пальці. Катерина Полтавська отримала від Володимира Остапчука презент, вартість якого складає близько 50 тисяч гривень.

Даша Квіткова

Відома українська блогерка Даша Квіткова розповіла про подарунок від таємного кавалера
Відома українська блогерка Даша Квіткова розповіла про подарунок від таємного кавалера

Даша Квіткова на початку цього року розлучилась зі своїм чоловіком, але від нестачі уваги з боку протилежної статі не страждає. Так, наприклад, нещодавно знаменитість розповіла про недешевий подарунок від свого таємного кавалера, називати ім’я якого не захотіла. Зірка пригадала, що раніше в Інстаграм-історіях розповідала, що планує купити собі нову камеру для власної блогерської діяльності. Втім, її випередили.

Знаменитій блогерці подарували фотоапарат за декілька тисяч доларів. Даша Квіткова зізналась, що їй було приємно не лише отримати такий потрібний подарунок. Зірку вразив той факт, що людина запам’ятала, що саме вона хотіла собі придбати.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини