ТОП-5 зіркових пар, які створюють неперевершену хімію разом: Винник і Таюне, Тіна і Дан, Потап і Настя

Українські зірки створюють не лише чудову творчість, але й показують своїм фанатам, як потрібно кохати. Розповідаємо про пари, які надихають своїми стосунками.

Деякі відомі українські зірки вміють надихати не лише своєю творчістю, але й стосунками з коханими. Розповідаємо про найвідоміші пари, на які шанувальники дивляться з особливим трепетом.

Таюне і Винник

Олег Винник ніколи не називає імені своєї дружини, хоча не приховує, що одружений
Олег Винник ніколи не називає імені своєї дружини, хоча не приховує, що одружений

Одна з найбільш таємничих пар українського шоубізнесу – відомий український музикант Олег Винник і його бек-вокалістка Таїсія Сватко. За словами односельців, зіркова пара відгуляла весілля ще у молодості, коли обидва щойно закінчили університет. Втім, знаменитості воліють тримати у секреті своє сімейне щастя.

Потап і Настя

Попри гармонію та щастя в стосунках зараз, на початку свого знайомства зіркова пара буквально терпіти одне одного не могла. Про це в одному з інтерв’ю розповідав Олексій Потапенко. Втім, зараз закохані захоплюють шанувальників своїм особистим щастям. У коментарі для публіки Каменських розповіла, що навіть повномасштабна війна не змогла загасити їхнього кохання.

Кароль і Балан

Тіна Кароль і Дан Балан познайомились на проєкті Голос країни
Тіна Кароль і Дан Балан познайомились на проєкті Голос країни

У мережі ходило багато чуток щодо ймовірного роману зіркової пари. Втім, знаменита українська співачка спростовувала будь-які розмови про те, що має романтичні стосунки зі своїм колегою. Втім, флірт на роботі та любовні погляди одне на одного говорили їхнім фанатам про інше.

Даша Астаф’єва

Відома українська модель та співачка Даша Астаф’єва не розкриває особистість свого обранця. Натомість знаменитість не приховує від шанувальників, що стосунки з чоловіком зробили її набагато щасливішою. Попри чималу різницю у віці, хлопець зірки молодший за неї, вони будують гармонійні та здорові взаємини.

Дантес і Кацуріна

Зіркова пара почала стосунки минулого року
Зіркова пара почала стосунки минулого року

Після розлучення зі своїми колишніми партнерами знаменитості залишились у сумному настрої. Колишня дружина Дантеса почала роман із колишнім чоловіком Кацуріної, тому знаменитості залишились не лише без своїх обранців, але і без друзів. Втім, зіркова пара довела, що будь-які гармонійні стосунки починаються з дружби. Зараз закохані надихають фанатів своїм романом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини