Новорічні традиції українських зірок: Роман Скорпіон готує кутю, а Горбунов летить на тропічні острови

Відомі українські зірки розповіли про свої традиції у новорічні свята. Чим займаються знаменитості та чи всі зустрічають рік у компанії рідних людей вдома?

Вже незабаром українці зустрічатимуть Новий 2024 рік. Розповідаємо про різдвяні та новорічні традиції відомих представників шоубізнесу. Як зірки звикли зустрічати найголовніші зимові свята?

Роман Скорпіон

Як і будь-який артист, Новий рік відомий український співак проводить на корпоративах і виступах, а тому більше уваги приділяє саме святкуванню Різдва. Знаменитість зізнається, що завжди шанував традиції – у це сімейне свято вони з родиною готують 12 страв та обов’язково колядують.

Тіна Кароль

Відома українська співачка Тіна Кароль розповіла про свої новорічні традиції
Відома українська співачка Тіна Кароль розповіла про свої новорічні традиції

Знаменита українська артистка Тіна Кароль не приховує, що для неї найголовніші свята в році, коли вся родина має зібратись разом – Великдень та Різдво. Співачка у цей день завжди дотримується українських звичаїв, але основна традиція для зірки – зібрати всю родину за одним столом.

Оля Полякова

Новий рік для знаменитої української артистки означає не так багато, як Різдво. Співачка зізнається, що це чи не єдине свято у році, яке вона може приділити саме своїй родині, а не корпоративам і виступам. Оля Полякова часто виїжджає за кордон для святкування Різдва, але цьогоріч відзначала його з рідними в Україні.

Юрій Горбунов

Відомий український ведучий Юрій Горбунов, так само як і його колега Оля Полякова, раніше подорожував за кордон для святкування Різдва. Це сімейне свято зіркова родина завжди проводить разом, хоча Новий рік вони з дружиною Катериною Осадчою найчастіше зустрічають у робочій метушні.

Сергій Притула

Відомий український громадський діяч Сергій Притула висловився про свої новорічні традиції
Відомий український громадський діяч Сергій Притула висловився про свої новорічні традиції

Раніше, зізнається волонтер, у нього з друзями була особлива традиція. У період між Новим роком і Різдвом у компанії товаришів і кумів знаменитість відпочивав у Карпатах. Друзі веселились, відпочивали, катались на лижах і насолоджувались зимним періодом. Але безпосередньо на Різдво знаменитість завжди приїжджав із сім’єю у мами на Тернопільщині.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини