Суцільна пластика? Як зірка “Одного разу під Полтавою” Ірина Сопонару змінилася за останні 10 років

Життя в шоу-бізнесі, непримиренно пов'язане зі світлом ліхтарів та камер, інколи може змінити не лише кар'єру артиста, але і його зовнішність.

Однією із таких артисток є Ірина Сопонару, яка піднялася на вершину української слави завдяки своєму таланту та виразній особистості. Давайте подивимось на той шлях, який пройшла зірка “Жіночого кварталу” та як змінилась її зовнішність протягом років.

Ірина Сопонару, уродженець м. Чернівці, стала справжньою візитівкою українського шоу-бізнесу. Закінчивши факультет історії, політології та міжнародних відносин у Чернівецькому національному університеті, вона здобула магістратуру у галузі політичних наук, а потім вирішила слідувати своєму серцю і отримала освіту у сфері театру.

За свої десять років на сцені, Іра пройшла шлях від участі в КВН “Вінницькі” до участі в таких великих проектах, як “Ліга Сміху”, “Жіночий квартал” та “Ігри приколів”. Вона приймала на себе багато образів і вразила глядачів природністю та вишуканістю своїх перевтілень.

Ірина Сопонару змінилася зовнішньо після стосунків із британцем
Ірина Сопонару змінилася зовнішньо після стосунків із британцем

Роль сільської дівчини Яринки в культовому скетч-комедії “Одного разу під Полтавою” принесла Ірині велику впізнаваність та любов глядачів. Її образ був природним та чарівним, завойовуючи серця шанувальників.

Сьогодні Ірина Сопонару – справжня зірка українського шоу-бізнесу. Звідки вона починала як сором’язлива дівчинка, перетворилась на розкішну та вишукану жінку. Глядацьке співтовариство активно обговорює її особисте життя, зокрема, одруження з британцем Рісом.

Сопонару показала батьків нареченого
Сопонару стала справнім еталоном вишуканості

Ірина Сопонару залишається непередбачуваною та яскравою особистістю на українському естрадному небі. Її зміни зовнішності відображають той етап, який вона пройшла у своєму житті та кар’єрі. Ця артистка продовжує залишатися в центрі уваги і залишає позаду слід українського гумору та розваг.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини