Куди зник зірковий хореограф Франциско Гомес: втік за кордон чи залишився у Києві, як Ектор Хіменес-Браво?

Франциско Гомес, відомий британський хореограф афро-колумбійського походження, став неодмінною частиною українського танцювального естрадного світу.

З його енергійним та емоційним суддівським виступом на танцювальному шоу “Танцюють всі!”, Гомес завоював серця глядачів, а його креативність та талант зробили його справжньою зіркою сцени.

Франциско Гомес не тільки привів свій талант до вершин, а й вчив інших рухатися в ритмі музики. Він розпочав свою кар’єру танцівника у віці 11 років і вже у 16 вирішив, що танець стане його професією. Вирушивши до США у 16 років, Франциско став артдиректором компанії 2XS-UK, яку заснував. Визнання прийшло швидко, і в 2005 році йому була вручена нагорода “Найкращий новий хореограф” у Британії.

Українські глядачі знають Франциско Гомеса як суддю перших чотирьох сезонів та 6-го сезону шоу “Танцюють всі!”. Його фахові оцінки та теплі слова завжди надавали учасникам впевненість та мотивацію для подальших досягнень.

У 2019 році Франциско Гомес приєднався до журі “Танці з зірками”, де йому довелося оцінювати виступи зірок різних сфер. Його аналітичний підхід та відмінне розуміння танцю додало ваги його словам у танцювальному світі.

В сучасний час Франциско Гомес продовжує піднімати планку своєї кар’єри у Великій Британії та Сполучених Штатах. Його талант і креативність знаходять застосування в різноманітних проектах, і він не перестає дивувати світ своєю роботою.

Особисте життя та підтримка України

Загадковий та вражаючий, Франциско Гомес розкривається інколи у своєму особистому житті. Він відкритий представник ЛГБТ-спільноти та інколи ділиться фотографіями із своїм коханим. У 2014 році він зізнавався, що мріє про створення сім’ї.

Однак, не лише своєю творчістю та особистим життям Франциско Гомес робить вплив. Під час подій на Донбасі в 2014 році він висловлював свою підтримку та обурення відносно російської окупації. Зараз, у часи нової загостреної ситуації, Гомес залишається відданим своїм українським прихильникам та закликає до єдності та підтримки.

Харизматичний, талановитий та відданий – Франциско Гомес залишає величезний внесок у світ танцю та продовжує вражати шанувальників своєю роботою та висловлюваннями в підтримку України.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини