Де зараз Олексій Матіас – кудрявий переможець “Фабрики зірок”, який зник після піку популярності

Переможцю "Фарбики зірок" Олексію Матіасу після перемоги у проєкті пророкували велике майбутнє, але артист зник з радарів громадськості і пішов у тінь.

Молодий талановитий хлопець ще в юному віці почав захоплюватися музикою. Олексій самостійно опановував музичні інструменти та зміг створити власний гурт. Коли ж хлопець прийшов на “Фабрику” – вже тоді Костянтин Меладзе помітив його і був впевнений, що це наступний переможець проєкту.

В третьому сезоні шоу Олексію не вдалося завоювати перше місце – тоді він поступився Стасу Шурінсу, який отримав перемогу. Через 2 роки Матіас вирішив знову спробувати себе на сцені “Фабрики” і удача повернулася до нього обличчям – омріяне перше місце було за Олексієм. Після перемоги його музична карʼєра пішла вгору і складно було уявити, що це може рано чи пізно закінчитися.

Чорна смуга в житті Матіаса почалася в 2012 році. Тоді він хотів потрапити на “Євробачення”, але хлопця звинуватили у фальсифікації голосів. Справа в тому, що один з членів журі був його продюсером, тому в Мережі розгорівся справжній скандал і через це хлопець відмовився від участі у проєкті за крок до перемоги.

Куди зник та чим зараз займається Олексій Матіас
Куди зник та чим зараз займається Олексій Матіас

В 2013 році було прийняте рішення поїхати за кордон на зйомки нового кліпу, але компанія, яка робила візу хлопцеві обдурила його і він залишився ні з чим. Через це Олексій втратив великі гроші, які вже були витрачені на розвиток його карʼєри. Через рік після цього він переїхав до Штатів, щоб почати розвивати свою карʼєру за кордоном, але справи йшли не дуже.

Зараз хлопець перебуває в Лос-Анджелесі. З початком повномасштабного вторгнення хлопець випустив нову пісню українською мовою і почав активніше говорити про російське вторгнення. Не виняток, що ми зможемо знову побачити його не великій українській сцені.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини