Від скромняжки до дружини мільярдера: як із роками змінювалася зовнішність Камалії. Всі експерименти зірки

За понад, ніж 25-річний творчий шлях популярної української співачки Камалії, зірка багато експериментувала із зовнішністю, шукаючи свій власний стиль. Як це відбувалося - розберемо в нашій статті.

Перші співочі кроки Камалія почала робити ще в дитинстві. Тоді вона разом з батьками деякий час жила у Будапешті та виступала у ансамблі “Дзвіночок”.

З часом сім’я майбутньої зірки переїхала до Львова, де майбутня зірка продовжила творчий шлях. Камалія опановувала оперний спів та гру на скрипці. Також вона співала у хорі “Галицька перлина”.

Камалія
Камалія

У 1993 році Камалія перемогла у популярному конкурсі “Червона рута” і саме тоді обрала собі псевдонім, адже справжнє ім”я співачки Наталя Шмаренкова.

Наприкінці 1990-х років до Камалії прийшла така жадана слава. Тоді вона випустила кліп “У стилі техно”, який зняли у столичній підземці. Стиль виконавиці тобі був доволі відвертим і навіть агресивним. Співачка активно експериментувала зі стилем та кольорами.

Камалія
Камалія

Камалія активно випускала хіти та гастролювала. У 2004 році Камалія стала заслуженою артисткою України.

У 2008 році співачка завоювала титул “Місіс Світу”.

Камалія
Камалія

В 2010-х роках знаменитість також почала виконувати англомовні пісні. В цілому в неї три англомовні альбоми: Kamaliya, ClubOpera, Timeless.

Зараз 46-річна виконавиця дотримується більш стриманого стилю. В минулому залишилися зухвалі короткі вбрання, та любов до яскравих кольорів і незвичайних тканин лишилася.

Варто зазначити, що за всі роки творчості Камалія не експериментувала із зачісками та кольором волосся. Її біляві локони – давно стали візитівкою співачки. Єдина, за що вона час від часу отримує критику від прихильників – макіяж. Інколи він виходить занадто яскравим, а одного разу її взагалі порівняли з Таїсією Повалій.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини