За руку з молодим коханим: 76-річна Шер показала молодшого за неї на 40 років бойфренди (ФОТО)

Певно, всі чули вираз "кохання не має віку". Відома співачка та акторка Шер не втратила можливості це довести: в мережу потрапили фото з її молоденьким бойфрендом.

Нещодано папарацці зненацька заскочили 76-річну американську акторку та співачку Шер з молодим 36-річним продюсером Александром Едвардсом у Каліфорніі. Пара відпочивала в одному з ресторанів Західного Голівуду, виходячи трималися за руки.

Шерилін Саркісян (справжнє ім’я авторки) впродовж шести десятиліть працювала в різних сферах шоу-бізнесу, постійно підлаштовуючись під нову хвилю моди. Її називають богинею поп-музики всіх років. З 1960 до 2010 року вона з своїми композиціями займала місце у верхній десятці рейтингу Billdoard Hot-100. На її рахунку безліч нагород: Оскар у номінації “Найкраща жіноча роль” 1988 року, премія Еммі за “Музичне або комедійне шоу”, Золотий глобус за “Найкращий саундтрек до фільму” та інші.

Коли фотографи купою підскочили до пари, щоб зробити ексклюзивні знімки, Шер приємно зашарілася і почала посміхатися в об’єктиви камер, ніби показувала, що вона дуже цьому рада. Насправді, пара виглядала дуже стильно та вишукано, тому така реакція Шер на спалахи фотокамер зрозуміла.

Шер виходить з ресторану з молодим обранцем
Шер виходить з ресторану з молодим обранцем

Пара була одягнена у повністю чорні образи. На Шер було довге чорне пальто, а під ним незвичайний топ із декольте, що нагадує форму зірки, широкі брюки та лаковане взуття на підборах. Образ був доповлений сумкою з стразами і стильними аксесуарами.

Акторка була з розпущеним волоссям і акуратно вкладеними локонами. Легкий макіяж з рожевими тінями зробили загальний образ легким на вигляд.

Її спутник, Александр, одягнув чорний шкіряний костюм з сорочки та широких штанів і теж чорного пальто. На ногах в режисера були масивні чорні черевики з яскравими вставками оранжевого кольору. З аксесуарів – окуляри та ланцюжок на шиї.

Раніше Едвардсон був продюсером Ембер Роуз, з якою вони разом виховують спільну дитину. За словами Ембер, вони розлучилися через численні зради її чоловіка.

Ембер Роуз з колишнім Александром
Ембер Роуз з колишнім Александром

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини