Принцеса і красуня: молодша донька Алли Пугачової Ліза Галкіна підкорила Мережу ангельською зовнішністю

Алла Пугачова та Максим Галкін мають двійнят Лізу та Гаррі, що народилися 2013-го року. Пара довгий час не показувала дітей у соціальних мережах, проте після публікацій перших фото, усі фанати помітили неймовірну красу їхньої донечки, зокрема.

Щойно в Мережі публікують світлини неймовірно милих та гарних двійнят, що з’явилися у зіркового подружжя Алли Пугачової та Максима Галкіна у вересні 2013-го року, щоразу у всіх шанувальників виникає усмішка на обличчі, а в коментарях під дописами завжди є слова “які гарні”, “дуже милі” та “не діти, а золото”.

Уже можна стверджувати, що в доньки подружжя є навіть власні фанати, які не можуть пройти повз її, немов янгольської, зовнішності.

Немов лялькова: світлина Лізи
Немов лялькова: світлина Лізи

Шанувальники зіркового подружжя знову були вражені дитячим фото дівчинки, на якому вона виглядає немов лялечка: світле кучеряве волосся, білий чепчик та великі очі точно потраплять у саме серце.

На кого схожа найбільше?

Також фанати подружжя зазначають, що донька неймовірно схожа на свою маму. Сама співачка переконана, що Ліза є копією її бабусі Олександри Одегової.

Про це зазначають і шанувальники відомої співачки під фотографією, що виставила Пугачова на своїй інстаграм-сторінці.

Допис з фото мами Алли Пугачової
Допис з фото мами Алли Пугачової

Від своїх популярних батьків донечка успадкувала не лише красу, а й артистичність: у свої дев’ять років дівчинка настільки звикла до уваги камер, що поводиться перед ними максимально вільно та невимушено. Батько цим неймовірно пишається, тому на його інстаграм-сторінці можна знайти безліч дописів, де Ліза танцює, декламує поезію та навіть гра на фортепіано.

Подружжя також часто ділиться теплими та атмосферними домашніми фото. Найбільше так балує шанувальників зірковий батько двійнят. Наприклад, Максим Галкін опублікував серію світлин, на яких Ліза стрибає на батуті перед заходом сонця. Підписав артист цей допис коротко та лаконічно, але з любов’ю: “Сонечко”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини