“Ти мій сюрприз навіки”: співачка Антоніна Матвієнко зворушливо привітала свою доньку з 24-річчям

Українська співачка привітала свою старшу доньку Уляну з Днем народження та опублікувала рідкісні фотографії з нею. Дівчині виповнилось 24 роки, на що мати виставила зворушливий допис.

Відома співачка Антоніна Матвієнко має двох доньок — старшу Уляну та молодшу Ніну. Перша з них 6-го листопада відсвяткувала своє 24-річчя. Мати привітала Уляну дописом на своїй інстаграм-сторінці, де показала шанувальникам рідкісні фото разом з нею.

Зазначимо, що для Антоніни поява дівчинки стала справжнім сюрпризом. Вона очікувала на хлопчика, якого хотіла назвати Марком. Про це виконавиця ділиться у дописі в соціальній мережі.

Усі шанувальники були зворушені такою щирою любов’ю та турботою. Вони одразу почали писати в коментарях під фотографіями привітання та компліменти щодо краси старшої доньки Уляни.

Також фанатів заінтригував рядок в дописі:

“Я скоро буду поряд”, – написала Антоніна Матвієнко.

Шанувальники відомої співачки припускають, що так виконавиця натякнула на своє повернення в Україну до рідної сім’ї.

Підбірка фотографій теж виявилась дуже чуттєвою. У ній Антоніна підібрала старі архівні фото з улюблених спогадів та світлини меншої давнини, де вони сидять вже утрьох — разом із молодшою Ніною.

Що нам відомо про сім’ю Антоніни Матвієнко?

Її маму знають ледве не всі українці. Це відома співачка та народна артистка України Ніна Матвієнко.

Доньки Антоніни Уляна та Ніна мають різних батьків. Першу дівчинку виконавиця народила в 17 років. Про її батька відомо небагато. Як зазначає співачка, розійшлися вони, бо любовні почуття згасли в обох. Проте, і досі помітно, що вона з теплом відгукується про свого першого чоловіка.

Молода Антоніна Матвієнко зі старшою донечкою
Молода Антоніна Матвієнко зі старшою донечкою

Батьком молодшої донечки Ніни є Арсен Мірзоян. Вони одружилися 2017-го року.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини