Лікар розсекретила хворобу Миколи Баскова: тепер відомо, чому він так сильно набрав зайву вагу

Шанувальників зацікавили фотографія відомого співака Миколи Баскова, на яких помітно, як він погладшав. Однак тепер фанати отримали відповідь на це питання.

Авдиторію зацікавив зовнішній вигляд відомого російського співака Миколи Баскова на одному з телешоу. “Натуральний блондин” помітно набрав ваги, що не пройшло повз око шанувальників митця і не тільки. Також він одягнув світлий костюм, що лише негативно підкреслив новий зовнішній вигляд співака.

Тоді Басков з’явився на шоу “Життя і доля”, де відверто розповів про своє життя. Він навіть пустив сльозу. Проте, навіть фанати співака не змогли не звернути увагу на той факт, що Басков помітно набрав зайвої ваги: його обличчя збільшилось, а друге підборіддя стала більш виразним.

Як змінився Микола Басков?
Як змінився Микола Басков?

Під час зйомки співак не витримав та розплакався, коли почав говорити про втрату батька, який помер від раку мозку 2019-го року.

Басков не витримав напливу емоцій, згадавши про батька
Басков не витримав напливу емоцій, згадавши про батька

Чому Микола Басков погладшав?

Шоумен Рустам Солнцев зазначив місцевим медіа, що його дружина, яка працює лікарем та має відповідну освіту, повідомляє, що причина того, що Микола Басков значно погладшав полягає у його проблемах зі здоров’ям. Жінка поглянула на фотографію та сказала, що найімовірніше справа в роботі нирок.

Також Рустам Солнцев поділився власними думками та сказав, що, на його думку, реакція у мережі – це заслужена порція такого негативного ставлення до артиста, як і до іншого відомого співака сусідньої країни Філіпа Кіркорова, який вдарив глядачку на своєму концерті букетом троянд.

Солнцев коментує цю ситуацію, що люди з таким статусом та впливом на значну за кількістю авдиторію не повинні дозволяти собі такі речі. Варто пригадати, що й сам Микола Басков неодноразово втрапляв у скандали.

Зокрема, в ефірі одного шоу співак образив людей з інвалідністю своїм жестом, який часто повторює, можливо, навіть не замислюючись над його значенням. Він показує жіночий статевий орган.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини