В Ольги Фреймут є дочка-британка: як виглядає дівчинка, яку вона народила від лондонського чоловіка

Українська телеведуча та істинна леді за всіма нормами етикету Ольга Фреймут проживає разом з своїми дітьки у Великій Британії. З початком повномасштабної війни вона переїхала до старшої доньки разом з своїми меншими дітьми.

Злата Мітчел – старша донька пані Фреймут, батьком якої є британець Ніл Мітчел. Пара познайомилася під час навчання Ольги у Великій Британії, але довго разом вони не були. Телеведуча, вже будучи вагітною, поїхала назад до Києва і народила свою першу доньку там.

Не дивлячись на це, у Злати прізвище батька та британське громадянство.

Зараз Златі 16 років, вона навчається та всіляко допомагає українцям, що приїздять до Великої Британії та Америки. Так молода дівчина зібрала близько 250 тисяч доларів у благодійному аукціоні на навчання та допомогу дітям з різних міст України.

Як зізнається Фреймут, Златі шкода, що в неї немає українського громадянства. Вона не може працювати в Америці та відкрити банківський рахунок, тому що є британкою.

“Америка не дає дозвіл на роботу, якщо ти учень приватної британської школи”, – каже Ольга.

Ольга Фреймут постійно піклується про свою старшу доньку та всіляко її підтримує. Одна з останніх опублікованих фотографій з Златою зібрала неоднозначні коментарі. Дівчинка на фото виглядає дуже дорослою та впевненою в собі, але не всім підписникам це сподобалось:

“В дитинстві була гарною милою дівчинкою, а зараз така ж, як всі тінейджери. Довгі нігті, макіяж, трендові брови. Просто жах”,
“Відведіть свій шедевр до спортзали, толку буде більше”, – так деякі підписники відреагували на зовнішність дівчинки.

Не всі прихильники так різко негативно висловлювалися про Злату, більшість коментарів мали позитивний характер:

“Але ваша тінейджер дуже гарна!”,
“Гарна дівчинка, що вам не так? Не розумію. Коли блогери у свої 18 виглядають на 30, то це нікого не турбує, а ця дівчинка трішки нафарбувалась, зробила манікюр і для вас це жах”, – захищають Злату підписники.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини