Мартиновська з “МастерШеф” показала, як виглядає сільський будинок, де вона виросла зіркою: “Моє сіре життя…”

Зірка українського кулінарного шоу "МастерШеф" Ольга Мартиновська показала шанувальникам, як виглядає старий сільський будинок, де вона народилася і виросла.

Відомий український шеф-кухар Ольга Мартиновська після 24 лютого виїхала До Чехії, у Прагу, а потім у Париж. Проте, згодом вона повернулася в Україну, аби зніматися суддею у новому сезоні шоу “МастерШеф”.

Виїздила та повернулася на Батьківщину Мартиновська разом зі своєю 8-річною донькою Вірою. Аби не перейматися за безпеку дитини, зірковий кулінар вивезла Віру в село, де вона народилася та виросла.

Також Ольга Мартиновська використала можливість показати і своїй денечці, і своїм шанувальникам власний старий будинок та школу, де навчалася.

Світлини українська зірка опублікувала в сторіз на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Фотографію будинку, де вона виросла, Мартиновська підписала “Привіт, мій дім”. А наступну сторіз, де донька Віра усміхається, стоячи на подвір’ї, де зростала її мама, Ольга підписала, як: “Привіт, моя любове”.

Скріншоти зі сторіз Ольги Мартиновської
Скріншоти зі сторіз Ольги Мартиновської

Однак, ця віртуальна екскурсія вийшла за межі дому, а відомий шеф-кухар показала свою рідну школу, де просиділа за навчанням усі 11 років.

Як зазначає Ольга, у цій школі 35 років працювали її батьки, а зараз там навчається її донька Віра. До речі, вона сидить за однією партою із сином однокласника зіркового кулінара.

Ольга Мартиновська відвела доньку до школи, у якій навчалася сама
Ольга Мартиновська відвела доньку до школи, у якій навчалася сама

Як Мартиновська з донькою вирішили повернутися?

Ольга Мартиновська, перебуваючи з дитиною за кордоном, активно проводила доброчинні кулінарні вечори, гроші з яких збирала та відправляла на потреби України. Тоді ж відомий шеф-кулінар, ще не збиралася повертатися в Україну, бо хвилювалася за безпеку доньки Віри.

Але вона знову стала суддею кулінарного шоу “МастерШеф” та повернулася у Київ на зйомки проекту. Доньку вирішила забрати з собою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини