Готові посперечатися, що ви забули, як виглядає Тіна Кароль без знаменитої перуки

Українська відома співачка Тіна Кароль звикла вражати своїм зовнішнім виглядом шанувальників, а її найвідомішу укладку неможливо не помітити. Але як виглядає виконавиця без перуки?

Будь-який публічний вихід відомої співачки Тіни Кароль завжди супроводжується великою кількістю преси та фанатів: усі вони хочуть поглянути на поп-діву та краще роздивитися її неймовірний образ. Але чи не ховається додаткова або “штучна” краса за тим стильним образом?

Адже виконавиці часто приписують використання перуки, бо, як зазначають деякі фанати, неможливо стільки часу активно рухатися, співати, давати інтерв’ю не зіпсувати укладку бодай трохи. А як ви могли помітити, зачіска Тіни Кароль майже завжди ідеальна.

Як виглядає Тіна Кароль без перуки?

Зірки часто йдуть на різні речі задля привабливого зовнішнього вигляду: хтось лягає під ніж, хтось не виходить з дому без макіяжу, а хтось трохи видозмінює свій стиль зачісок. Серед останніх є відома модель, про яку чув ледве не кожен, Наомі Кемпбелл. Вона вже тривалий проміжок часу не соромиться, що через значну кількість показів її волосся украй зіпсувалося. Проте, побачити, як воно насправді виглядає, доводиться рідко.

Наомі Кемпбелл
Наомі Кемпбелл

Більшість фанатів вважають, що Тіна може з легкістю носити перуки, як робила це для своїх кліпів чи зйомки в короткометражці, де вона спробувала себе в ролі коротко підстриженої брюнетки.

Образ Тіни Кароль для короткометражки
Образ Тіни Кароль для короткометражки

Свого натурального образу Тіна Кароль також не соромиться. Її часто можна побачити на світлинах вдома, де для зручності зірка збирає своє волосся у хвостик з пасмами. Однак, натуральне волосся у розпущеному вигляді їй не дуже до вподоби.

Тіна Кароль в домашньому образі
Тіна Кароль в домашньому образі

Також ледве не єдиними, хто постійно може бачити співачку в природній красі, є її родина. Зокрема, брат Тіни Станіслав Ліберман раніше опублікував сімейні знімки, де виконавиця у спортивному костюмі, без макіяжу та із зібраним волоссям.

Скріншот зі сторінки брата Тіни Кароль
Скріншот зі сторінки брата Тіни Кароль

Тому фанати вважають, що Тіна Кароль користується накладкою з волосся, аби вражати своєю густою зачіскою. Наприклад, на фото нижче з лівого боку помітно, що свого волосся у співачки значно менше.

Тіна Кароль з накладкою і без
Тіна Кароль з накладкою і без

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини