Пішов шляхом престарілої Пугачової: нова дружина Віктора Павліка годиться йому в доньки (ФОТО)

56-річний відомий співак Віктор Павлік одружувався чотири рази. Всі шлюби розпадалися, допоки він не знайшов нову обраницю Катерину Реп'яхову, яка молодша за артиста на 28 років.

Подружнє життя відомого співака Віктора Павліка завжди було насиченим. Він встиг вже чотири рази одружитися. Проте, останній вибір дружини Віктором став гострим предметом для критики авдиторії.

Зустрічатися з четвертою обраницею Катериною Реп’яховою відомий співак почав ще, коли був у стосунках з попередньою дружиною Ларисою Созаєвою. Дівчина, що також є концертною директоркою Павліка, молодша за нього на 28 років. Вона у свою чергу відверто ділиться, що не вважає, що стала причиною розлучення Віктора Павліка з дружиною Ларисою. Катерина зазначає, що, коли вона зустріла чоловіка, то він мав сильні проблеми з алкоголем. І тоді вийшло так, що поруч з ним опинилася не тодішня дружина, а вона.

Віктор Павлік та Катерина Реп'яхова
Віктор Павлік та Катерина Реп’яхова

Історія знайомства Віктора та Катерини

Пара познайомилася 4-го листопада 2015-го року. Дівчина з дитинства була шанувальницею музичної творчості співака, тому планувала відвідати його концерт в Одесі. Однак, її друг запропонував Катерині поїхати разом до Миколаєва, де в інший день також мав бути виступ артиста.

Тоді склалося так, що номера Віктора Павліка та Катерини Реп’яхової у готелі були розташовані поруч. Тобто в ту ніч пару розділяла лише одна стіна.

Закохані Віктор Павлік та Катерина Реп'яхова
Закохані Віктор Павлік та Катерина Реп’яхова

Через чотири роки в грудні 2019-го року Віктор зробив пропозицію руки та серця коханій. Одружилися вони 29 травня 2020-го року. Тоді пару активно обговорювали в Мережі за їхню значну різницю у віці. Деякі шанувальники порівнювали їх з іншим відомим подружжям, яке також має значну різницю у віці — Аллою Пугачовою та Максимом Галкіним.

Фото з весілля пари
Фото з весілля пари

15 червня 2021-го року в пари з’явилась дитина. Сина назвали Михайлом. Для Катерини це первісток. А в Павлика це вже четверта дитина. Від попередніх шлюбів у нього є два сини Павло (1999-2020) і Олександр та одна донька Олександра.

Віктор та Катерина з сином Михайлом
Віктор та Катерина з сином Михайлом

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини