У Володимира Кличка є донька від американки: як виглядає дівчинка, яку народила американська акторка

У відомого українського боксера є єдина донька від американської акторки. ЗМІ стало відомо, як виглядає юна дівчина, яку покинула матір американка. Вона схожа на маму.

Український боксер Володимир Кличко був одружений з американською акторкою Гейден Панеттьєр. У них народилася чудова дівчинка, якій батьки дали подвійне ім’я Кайя Євдокія. Дитина успадкувала мамину красу, адже з дитинства виглядала, немов маленький янгол, за фотографіями якої преса буквально полювала.

Віталій Кличко з колишньою дружиною та новонародженою донькоюВіталій Кличко з колишньою дружиною та новонародженою донькою
Володимир Кличко з колишньою дружиною та новонародженою донькою

Ще коли дівчинка була маленькою, батько любив ходити з нею на пляж. Тому фотографію з такого відпочинку часто рясніли у різних ЗМІ. Шанувальники тоді говорили про феноменальну схожість дівчинки на свою маму.

Володимир Кличко з донькою на пляжі
Володимир Кличко з донькою на пляжі

Однак, коли подружжя розійшлося, зіркова дівчинка вирушила з татом в Україну, де її вихованням займається бабуся — мама Володимира та його брата Віталія Кличків.

Де нині перебуває Євдокія невідомо, але безсумнівно, що її батько потурбувався про захист дитини. Також Кая Кличко досягла віку, коли діти йдуть до школи, тому цілком можливо, що вона вже здобуває освіту.

Кайя з татом на свято
Кайя з татом на свято

Чому після розлучення Євдокія залишилась з батьком?

Наразі Каї Євдокії 7 років. Поки її виховували в Україні, матір дівчинки Гейден тривалий проміжок часу займалась своїм особистим життям та навіть зійшлась з колишнім хлопцем.

Сама акторка повідомляє, що тоді, коли вона була не в стані розумно мислити, її колишній чоловік скористався такою ситуацією та забрав дитину, натомість надавши Панеттьєр відповідні папери.

Сам Володимир Кличко ніяк на це відреагував. Варто також зважати, що його колишня обраниця вже неодноразово потрапляє у черговий скандал.

Гейден Панеттієр приїхала, щоб побачитися з донькою
Гейден Панеттієр приїхала, щоб побачитися з донькою

Історія знайомства пари

Володимир Кличко та Гейден Панеттьєр познайомилися 2009 року. Їхні стосунки були доволі насиченими бурхливими та яскравими емоціями. Втім, 2011-го року вони розійшлися через роботу: Володимир постійно літав в Україну та в різні куточки світу на змагання, а в Гейден був суворий графік зйомок.

Однак, через пів року вони все ж таки зійшлися, зрозумівши, що не можуть одне без одного. Діло йшло до весілля, однак його вирішили відкласти, дізнавшись, що Панеттьєр вагітна. Після народження доньки акторка мала нервовий зрив та післяродову депресію.

Через 4 роки від появи Каї Кличко на світ подружжя розійшлося, залишившись гарними друзями.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини