ТОП-5 найкращих українських співачок: Тіна Кароль, Віра Брежнєва, Оля Полякова, Софія Ротару, Ірина Білик

Українські співачки завжди вражали своїми вокальними даними та миловидною зовнішністю, але потрапили у ТОП лише 5 із них. Чи є у списку ваша улюблениця?

Тіна Кароль

Тіна активно бере участь у різних шоу
Тіна активно бере участь у різних шоу

Тіна Кароль народилася 25 січня 1985 року в Магаданській області. Батьки співачки були інженерами. Маленька Тіна ще у ранньому віці зрозуміла, чим хоче займатися у житті, у неї виявили бездоганний слух та дуже гарний голос. Вона вчилась у музичній школі, відвідувала уроки вокалу та постійно співала для себе. Стала відомою завдяки участі у конкурсі “Нова Хвиля” в Юрмалі, вона зайняла там друге місце та отримала приз 50 тисяч доларів.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва народилася 3 лютого 1982 року у Дніпропетровській області, вона була другою дитиною у сім’ї. Батько працював на заводі хімії разом з мамою. Все життя вона була дуже активною дитиною і в школі частенько виступала на сцені. Відомість дівчини почалася з участі у колективі відомого гурту “ВІАГра”. Після закічення виступів з відомим колективом, співачка зайнялась сольною кар’єрою.

Оля Полякова

Зараз Полякова виступає в Грузії
Зараз Полякова виступає в Грузії

Оля Полякова народилася у Вінниці 17 січня 1984 року. Батько був дипломатом, а мама лікарем-педіатром. Вона закінчила музичну школу та музичне училище, а потім – національну музичну академію. Діапазон голосу Полякової – цілих три октави. Свою музичну кар’єру вона почала у проєкті, що займався просуванням українських артистів та випустила свій перший альбом “Приходь до мене”. З тих пір почалась її велика слава.

Софія Ротару

Софія Ротару й досі на піку популярності
Софія Ротару й досі на піку популярності

Софія Ротару народилася 7 серпня 1947 року у селі Маршинка, Чернівецька область. Батьки були бригадирами виноградарів. Вона змалку допомагала на ринку, а з першого класу почала співати в хорі. Вона закінчила училище музики, потім стала викладачкою. В 1962 році на неї чекав її перший успіх – вона стала переможницею у конкурсі художньої діяльності.

Ірина Білик

Ірина Білик народилася 6 квітня 1970 року в Києві. Батьки змалку виховували в ній любов до музики, хоча сумнівались в тому, що вона зможе побудувати кар’єру співачки. Змалечку вона співала народні пісні в колі своєї родини. Вона ходила на танці, співала, займалася в театральному гуртку. Перший крок до успіху співачка зробила на фестивалі “Червона рута”, після якого продовжила давати сольні концерти.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини