Потягнуло на американок: як виглядають американські дружини Володимира Кличка і Андрія Шевченка

В українському шоубізнесі та спорті є безліч відомих на весь світ людей. Та настільки відомих, що своє кохання вони знаходять не в Україні, а десь далеко. Наприклад, в Америці.

Українські зірки часто не можуть пройти повз іноземного: трендів, речей, стилю тощо. Іноді це настільки цікаво проявляється, що наші знаменитості знаходять за межами своєї країни й кохання. Такими яскравими прикладами стали два відомих спортсмени Володимир Кличко та Андрій Шевченко.

Володимир Кличко та Хайден Панеттьєрі

Відомий на весь світ український боксер Володимир Кличко вмів зацікавити шанувальників своїм особистим життям. Фанати завжди цікавилися тим, що відбувається на його особистому фронті.

Володимир Кличко був одружений лише один раз. І це була не Хайден Панеттьєрі. Єдиною обраницею, з якою боксер узяв шлюб, була українська фотомодель Олександра Авізова. Однак, їхнє подружнє життя тривало недовго: через півтора року вони розійшлися.

Відомий боксер з обома обраницями
Відомий боксер з обома обраницями

Наступним коханням Володимира стала американська акторка Хайден Панеттьєрі. Їхній роман був бурхливим та яскравим. Настільки, що коли вони розійшлися, бо не могли проводити час разом через змагання Володимира по всьому світові та щільний графік зйомок Хайден, пара швидко зійшлася, адже не могла жити одне без одного.

Володимир Кличко та Хайден Панеттьєрі
Володимир Кличко та Хайден Панеттьєрі

Коли зірки дізналися, що Хайден вагітна, то підготовку до церемонії одруження вирішили відкласти. 2014-го року в пари народилася донька, яку вони назвали Каєю-Євдокією.

Проте, уже через 4 роки закохані розійшлися. Після цього доньку боксер забрав до себе в Україну, а акторка неодноразово потрапляла у різні скандали.

Володимир Кличко з колишньою обраницею і донькою
Володимир Кличко з колишньою обраницею і донькою

Андрій Шевченко та Крістен Пазік

Колишній футбольний тренер збірної України Андрій Шевченко одружився з американською моделлю Крістен Пазік 2004-го року. Познайомилась пара за два роки до цього, проте, доволі швидко зрозуміла, що має сильні почуття одне до одного, хоча пара неодноразово зізнавалася, що вони повні протилежності.

Андрій Шевченко та Крістен Пазік у молодості
Андрій Шевченко та Крістен Пазік у молодості

Порозумітися майбутня пара змогла не відразу. У них не було спільної мови для спілкування, а різниця менталітетів теж давала про себе знати. Проте, це не завадило їм одружитися та завести дітей.

Андрій Шевченко та Крістен Пазік
Андрій Шевченко та Крістен Пазік

До речі, розписалися вони скромно та без урочистостей у перерві між матчем. Шанувальники припускають, що так відбулось, бо Крістен на той момент була на шостому місяці вагітності.

У подружжя за роки, що вони проводять разом, на світ з’явилося чотири сини: Джордан, Крістіан, Олександр і Райдер-Габріель.

Андрій Шевченко з синами
Андрій Шевченко з синами

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини