“Краще пізно, ніж ніколи”: Анна Кошмал зі “Сватів” похизувалася коштовним подарунком від коханого

Відома українська акторка Анна Кошмал днями похизувалася в Мережі своїм подарунком від коханого чоловіка. Такий знак уваги хотіла б отримати кожна жінка.

Анна Кошмал дуже комунікабельна і не залишає без уваги своїм прихильників. Дівчина активно веде соціальні мережі і не проти того, щоб показати закулісся її особистого життя, зйомок та багато чого іншого. Не стала винятком маленька приємність від коханого, який вирішив зробити Кошмал подарунок.

Як розповідає Анна, вона повернулася з гастролей додому і її чоловік вирішив зустріти дівчину на вокзалі. На честь Дня Анни він подякував коханій таким символічним подарунком за те, що вона постійно біля нього. Отримавши коштовність, Анна поспішила похизуватися цим у соціальних Мережах.

“Коханий зранку зустрів на вокзалі. Отримала подарунок, а я зовсім забула про день Анни. Всіх вітаю. Краще пізно, ніж ніколи!”, – написала дівчина.

Анна Кошмал похизувалася подарунком від чоловіка
Анна Кошмал похизувалася подарунком від чоловіка

Користувачі Мережі оцінили таку увагу від коханого, але ще більше їх цікавить те, як же виглядає загадковий обранець Анни. Справа в тому, що дівчина навіть не показує його обличчя у соціальних мережах, тому прихильники навіть не зодгадуються, хто це може бути. Сама ж Анна розповідала, що її коханий просто не є публічною людиною і не хоче “світитися” зайвий раз. Кошмал поважає вибір свого обранця тому пішла йому на зустріч.

Можливо, рано чи пізно зірка все ж привідкриє й цю завісу свого особистого життя і покаже коханого красеня на публіку, але поки все залишається, як є. Найголовніше в цій ситуації те, що Анна почуває себе надзвичайно щасливою і коханою жінкою у стосунках зі своїм партнером. Чоловік наповнює її купою позитивних емоцій, які надихають на нові звершення.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини