Ляпи в прямому ефірі, які ставалися з ведучими ТСН: Марічка Падалко і зуби, Лідія Таран і ґудзик та інші

Усі ми люди, і всі ми не застраховані від певних моментів. Але дуже важливо вміти себе правильно повести, коли трапиться такий ляп, аби потім усі посміялися. Однак, часто в курйози потрапляють і зіркові ведучі.

Зіркові телеведучі, зокрема ТСН, уміють гідно триматися у кадрі та не реагувати на різні курйози чи вигідно їх обіграти. А які цікаві ляпи відбувалися з екранними зірками в прямому ефірі?

Марічка Падалко і зуб

Під час ранкового прямого ефіру, коли Марічка Падалко, як зазвичай, наживо ефірила зі студії, у неї випав передній зуб. Однак, телеведуча повелася гідно та вдала, що нічого не помітила й обережно забрала зуб з рота. Відео з такою неочікуваною “славою” облетіло всю Мережу, а сама Марічка опублікувала його на своїй інстаграм-сторінці. Як зазначає Падалко, це найкурйозніша ситуація з нею за 20 років роботи.

Лідія Таран і ґудзик

Зірка опублікувала цікаве відео в сторіз на своїй сторінці в соціальній сторінці Instagram. У кадрі видно, як на витонченій блакитній сукні розстебнувся ґудзик.

“Напевно комусь треба переставати їсти. Чи сміятися?”, – відреагувала на курйоз Лідія Таран.

Лідія Таран та курйоз з ґудзиком
Лідія Таран та курйоз з ґудзиком

Олексій Душка й відморожені пальці

Олексій Душка під час знімання програми “Їмо за 100” на Водохреща ледве не відморозив собі пальці. Як розповідає зірка, він вирішив пірнути в ополонку, аби зробити вдалий кадр. А тоді температура на вулиці сягала 26 градусів морозу. Однак, за той час, поки оператор склав камеру та приніс речі ведучого, той ледве не відморозив пальці. Після показу цього сюжету ведучі на студії Алла Мазур та Євген Зінченко сиділи зі здивованими очима, а ведуча ще питала про здоров’я в Олексія.

Олексій Душка пірнає в ополонку в сюжеті на Водохреща
Олексій Душка пірнає в ополонку в сюжеті на Водохреща

Як Лідія Таран стала Попелюшкою?

Щось Таран не щастить з елементами одягу. Цього разу вона загубила туфельку в прямому ефірі ТСН, коли Лідія святкувала ювілей, адже на той час вона ефірила наживо 22 роки.

Як Наталія Мосейчук ледве не впала у студії

Під час одного з випуску вечірніх новин Наталія Мосейчук, анонсуючи сюжет, що мали показати далі, зробила невдалий крок і була дуже близько до моменту падіння у студії.

“Ой, мамочки”, – реакція на можливе падіння Мосейчук.

Варто зазначити, що телеведуча змогла гідно втриматись та вдати, ніби нічого й не трапилось.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини