Пологи тривали лише 13 хвилин: ведуча ТСН Наталя Островська розповіла, як вперше народжувала дитину

Ведуча ТСН Наталя Островська в листопаді 2023 року вперше стала мамою. Зірка розповіла, що її пологи тривали лише 13 хвилин, а її чоловік неабияк допоміг їй з ними впоратися.

Тривалість пологів може значно варіюватися в кожної жінки і в кожній вагітності. Перші пологи можуть бути тривалими, особливо якщо це перша вагітність для жінки. Тіло може потребувати більше часу для розкриття шийки матки та підготовки до витискування. Великий розмір плода або його неправильне положення може ускладнити процес виходу з матки і продовжити тривалість пологів.

Фізіологія кожної жінки є унікальною. Індивідуальні риси, такі як структура таза, можуть впливати на труднощі або легкість пройдення плода через шийку матки. Наталя Островська стала однією з тих мам, які дуже швидко та легко змогли народити дитину. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала всі подробиці цієї події.

Через місяць після народження первістка зірка повернулася до роботи. Наталія каже, що зараз не можна “випадати” з новин, коли інформація постійно змінюється, в світі відбувається багато чого нового. Дівчина додає, що якби повернулася значно пізніше, то було б складніше пристосуватися до всього, що відбувається у світі.

Наталя Островська з донькою
Наталя Островська з донькою

З вихованням дитини їй дуже допомагає чоловік, який також зіграв свою роль у пологах. Саме завдяки йому Наталя змогла народити за лічені 13 хвилин, в той час, як інші мами можуть народжувати по кілька годин. В Островської хоч і була анестезія, але найкращим заспокійливим для неї став коханий чоловік.

“Чоловік мені допоміг на вищому рівні і сам дуже добре тримався. Слава богу, що він не боявся йти на пологи. Часом від був блідий, але все було в порядку. Ми домовилися, що це наша спільна дитина, тому всі труднощі ми пройдемо разом. Якби я була одна, то народжувала би точно довше”, – зізнається Наталя.

Ведуча ТСН Наталя Островська розповіла, як народила дитину за 13 хвилин
Ведуча ТСН Наталя Островська розповіла, як народила дитину за 13 хвилин

Новоспечені батьки вирішили назвати доньку Аґатою. Такий вибір імʼя трапився не випадково – саме так звали прабабусю ведучої, яка має польське коріння. Тривалий час подружжя думати над різними іменами, але зупинилися саме на цьому.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини