Виглядає похмуро: Вдягнена в жалобу Тіна Кароль просто тане на очах

Тіна Кароль не тільки може здивувати своїми гарними яскравими образами, але й темними та похмурими. Як виглядає співачка у не типових для її стилю вбраннях?

Тіна Кароль – відома українська співачка та тренерка зіркового шоу на одному з телеканалів, дуже любить цікаві образи та яскраві кольори. Не завжди співачка одягається у яскраві та пишні плаття, щоб потішити своїх прихильників.Окрім яскравих образів у Тіни переважає тотал блек стиль. Вона не раз з’являлась на публіці в таких образах, які роблять її погляд більш суворим та неприступним, а сам силует Тіни по-страшному красивим.

Тіна шокувала своїм виглядом
Тіна шокувала своїм виглядом

На цьому фото вона у неймовірній оксамитовій сукні та чоботях з гострим носиком. На руках співачки високі рукавички, що виглядають, як продовження сукні. В руках невеличка сумка з блискучими елементами. Доповнила свій образ зірка укладкою та макіяжем з звичним червоним акцентом на губах.

Костюм підкреслює стрункі ноги співачки
Костюм підкреслює стрункі ноги співачки

Наступний образ Тіни трішки відрязняється від попереднього. Тепер вона у штанах, що приталені до тіла та підкреслюють її ноги розрізами в нижній частині голені, високі підбори з гострим носом і чорна водолазка з горловиною. Зачіска така ж – стильна проста укладка і макіяж з акцентом на губи.

Любов до оксамиту без обмежень
Любов до оксамиту без обмежень

Певно, любов Тіни до оксамиту не має меж. Співачка знов вдягнулася в оксамитову сукню в білий горошок. Цього разу плаття доповнене мереживом у зоні декольте та ефектним розрізом на бедрі. З взуття вона обрала блискучі босоніжки. Масивними сережками вона відмінно доповнила цей образ. І родзинка – яскраві губи. Тіна знає, який макіяж їй пасує найбільше.

Фотосеія Тіни з чубчиком
Фотосеія Тіни з чубчиком

Ця фотосеія відбувалася у чорному платті з босоніжками на зав’язках. В даному випадку нічого особливого, тільки чубчик та ідеально рівне волосся змінює образ співачки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини