Не відірвати погляду: дружина “Холостяка-10” Михайлюка замилувала фото їхньої однорічної доньки

Даша Хлистун, дружина учасника "Холостяка-10" Максима Михайлюка, опублікувала в Мережі милі та зворушливі фотографії з донькою подружжя 1-річною Аріаною.

Максим Михайлюк, що був головним Холостяком країни у 10 сезоні однойменного шоу, так і не зміг побудувати стосунки з переможницею Дашею Ульяновою. Наразі вони не спілкуються, однак, вітають одне одного на свята. Зокрема, Ульянова написала теплі слова колишньому коханому з нагоди чудової події – народження доньки.

Також зірка зізналася, що не ображається на Михайлюка і має коханого, який на 20 років старший за неї та добре заробляє, хоча, як зазначає дівчина, зустрічається вона з ним не по розрахунку, а по любові, та не відчуває різниці у віці.

А от Максим Михайлюк, який за професією пілот, побудував стосунки з українською моделлю Дашею Хлистун. Тоді навесні 2021 року в них народилася донька, яку вони назвали Аріаною. Згодом після народження дочки вони офіційно одружилися.

Фото з весілля
Фото з весілля пари

Зворушливі кадри доньки

Нещодавно Даша Хлистун опублікувала фото зі своєю маленькою донечкою Аріаною на власній сторінці в соціальній мережі Instagram. У підписі під фото зірка написала, що встигла зловити трохи кадрів з вибагливою моделлю.

Фото з допису Даші Хлистун з донькою
Фото з допису Даші Хлистун з донькою

На теплих та зворушливих світлинах Даша тримає на руках дитину чи ніжно цілує її у щічку. Останнім знімком у дописі стала чорно-біла фотографія, на якій Аріана простягнула руку до маминого волосся.

Фото з допису Даші Хлистун з донькою
Фото з допису Даші Хлистун з донькою

Одягнуті Даша з донькою у схожі образи. На Хлистун світла в’язана сукня з довгими рукавами, а для доньки вона підібрала амплуа зі схожою кофтинкою, милими капцями у вигляді оленів та з красивим хвостиком.

Фото з допису Даші Хлистун з донькою
Фото з допису Даші Хлистун з донькою

Реакція у коментарях під дописом не забарилась.

Батько та чоловік Михайлюк написав у коментарях “мої кохані”. Фанати теж залишили безліч теплих коментарів:

  • “На тата дуже схожа донечка”.
  • “Дуже гарні модельки”.
  • “Яка доросла уже”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини