Ті самі погляд та усмішка: Тіна Кароль показала зворушливі кадри з сином Веніаміном та покійним чоловіком

Українська попдіва та королева сцени пройшла через тяжкий етап у житті — втрату чоловіка. Однак, наразі їй про нього нагадує безліч усього: від спільного будинку до єдиного сина, який дуже схожий на свого тата.

Королева українського шоубізнесу Тіна Кароль славиться своїм потужним музичним голосом та неймовірно красивою зовнішністю. Однак, також безліч шанувальників знають про зірку через її трагічну історію кохання.

Історія кохання співачки та її продюсера

Тіна Кароль познайомилась з зі своїм майбутнім чоловіком Євгеном Огіром на роботі. Обидва працювали на музичному телеканалі. Тоді молода виконавиця прийшла в пошуках продюсера, але дуже швидко знайшла гарного друга, до якого згодом виникли сильні любовні почуття.

Пара одружилася таємно 2008-го року, однак церемонія їхнього вінчання була доволі розкішною та гучною. 2009 року в них народився син Веніамін.

Вінчання Огіра та Кароль
Вінчання Огіра та Кароль

2012-го року фанати запідозрили щось недобре, коли помітили, як сильно схуд Євген Огір. Згодом стало відомо про його хворобу — рак шлунку. Навесні 2013-го року він відійшов у вічність.

Що відомо про сина Тіни Кароль та Євгена Огіра?

Наразі їхній нащадок Веніамін Огір навчається на відмінно у Великій Британії та часто приїжджає побачитися з мамою.

Хлопець захоплюється українським автентичним танцем — гопаком. Також Веніамін активно підтримує рідну країну, долучається своїм талантом до збору коштів Україні та підтримує свій народ, як може. Наприклад, під час одного з візитів у Польщу до матері на канікулах Веніамін накупив продуктів та безкоштовно роздавав їх українцям, що змушені були покинути свої домівки.

Фотопорівняння коханого та сина

Нещодавно відома українська співачка Тіна Кароль опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі відео, де порівняла фотографії покійного чоловіка та їхнього сина Веніаміна.

Для цих кадрів співачка використала уривок мелодії “Намалюю тобі зорі”.

Тіна Кароль порівняла фото чоловіка та сина
Тіна Кароль порівняла фото чоловіка та сина

Шанувальники одразу помітили неймовірну схожість сина та батька й написали декілька теплих слів у коментарях:

  • “Дві краплі води!”.
  • “Це найзворушливіше, що я бачила”.
  • “Веніамін – копія тата!”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини